המלכה - ימאה
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
הנושא מוצה, לא?
עכשיו צריך סקר, כדי לדעת מה באמת מבחינת רווח כלכלי.הנושא מוצה, לא?
בכפוף להלכות לשון הרע שבספר חפץ חיים.מותר להזיק לבעל החנות עי"ז שלא מדווחים על מוכר שגורם לו רק להפסדים ומתנהג בצורה שאינה נאותה ??
לא הבנתי, במקום לרחם על ילד שנולד לכאלו הורים (שלדעתכם הם הורים לא בסדר וכו),אם אהיה בסדר
ההורים שלו ימשיכו לשלוח אותו
לגמרי. בהחלט מקומם.אם כבר הזכרת תעודת נכה... אז יש גם כאלו שמנצלים את התעודה לעקיפה בתור...
(וכבר נפתחו על זה אשכולות)
כמובן, אני טורח להזהיר לפני.אני משתדל לשאול אמממ מי היה קודם לא שמתי לב...
או ברשותך נראה לי שזה יקח יותר זמן אני בודק שניה את השני שהוא משהו קצר.
ולומר את זה בקול
מבחינתך הם יכולים לחייב אותי לחכות עד בוש למוכר שמסרב לתת את השירות שהוא מחויב.גזלן
זה מזיק בידיים, לא גרמא.אגב צורת המקרה לא יכולה להיחשב גזל, מקסימום מזיק בגרמא
מה מזיק בידיים?!זה מזיק בידיים, לא גרמא.
ולכן מי שמשאיר אותם בחום בלי לשלם הוא מזיק.מה מזיק בידיים?!
ההוצאה מהמקרר היא ברשות ע"מ לשלם ואי אפשר להגדיר אותה כנזק.
הנזק הוא מאי החזרה, והוא גם לא מיידי. ולכן זה גרמא.
ברור!לפי דעתי העוקפים צריכים לבקש רשות מכל הממתינים, לא?
כשלא אכפת לי אני שותקת, מותר להיות טובים לפעמים.אגב, מה דעתכם על אלה שניגשים לעומד בראש התור ומבקשים לעקוף אותו כי יש להם רק דבר אחד/שניים?
לפי דעתי העוקפים צריכים לבקש רשות מכל הממתינים, לא?
כבר קרה לי ש5 אנשים עקפו בשיטה הזו וכשהגיע השישי הודעתי לו שהוא מוזמן לחכות כמו כולם,
רציתי לשלם, הם לא אפשרו.ולכן מי שמשאיר אותם בחום בלי לשלם הוא מזיק.
המוצרים שייכים לבעל החנות, ולך אין רשות לקחת אותם בלי תשלום, זה שלא התאפשר לך לשלם לא משנה את העובדה שלקחת מוצר שלא שייך לך ועליך מוטלת האחריות להחזיר אותו.ובגלל שהוצאתי ע"מ לשלם אי אפשר לקרוא להוצאה מעשה נזק.
לקחתי במטרה לשלם מהמקרר, ולא מוטל עלי להחזירו אם המניעה לסיום המכר הוא מצד החנות.המוצרים שייכים לבעל החנות, ולך אין רשות לקחת אותם בלי תשלום, זה שלא התאפשר לך לשלם לא משנה את העובדה שלקחת מוצר שלא שייך לך ועליך מוטלת האחריות להחזיר אותו.
אתה לא מתנדב אצל אף אחד, לקחת מוצרים שלא שייכים לך בלי רשות, והשארת אותם להתקלקל מחוץ למקרר.אתה ברצינות חושב שאם המוכר מתעצבן ולא עושה חשבון אני צריך רבע שעה להתנדב בסידור מדפים אצל הבוס שלו?!
איך בלי רשות?אתה לא מתנדב אצל אף אחד, לקחת מוצרים שלא שייכים לך בלי רשות, והשארת אותם להתקלקל מחוץ למקרר.
איך בלי רשות?
כל חנות מרשה לאסוף מוצרים בעגלה על מנת לשלם
@אמא של :-) למה האימוג'י כועס?עכשיו צריך סקר, כדי לדעת מה באמת מבחינת רווח כלכלי.
מ-מי אנשי עסקים מרוויחים יותר, מאלו ה"עוקפים" או מאלו שההפך...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים