כללי תוויות בקורל 11- לא עובד!!??

• הוסף לסימניות
בקורל יש אפשרות של תוויות מוכנות שבא עם התוכנה קורל, פעם זה היה עובד לי טוב דהיינו שאני עושה את העיצוב על תווית של קורל וכשאני מדפיס זה אוטמטי מדפיס כפול כפי התווית למשל 6 על דף, ויהי היום וזה הפסיק לעבוד אני בוחר תווית מקבל את המידות הנכונות אבל בהדפסה יוצא רק אחד.
מה יכול להיות האם יש איזה מקום בהגדרות של התוכנה שהשתנו???

• הוסף לסימניות
מה קרה אף אחד לא יכול לעזור? :(

איפה כל חכמי קורל??

• הוסף לסימניות
אצלי זה עובד מצוין... אולי נדפק משהו בתוכנה,אני במקומך הייתי סוגרת מחשב מדליקה ומנסה שוב, אם לא הייתי משחזרת מערכת לכמה דקות קודם, או לזמן שזה היה תקין, לי מותקנת תוכנת go back, ניתן גם בשחזור מערכת של הwindows, הרבה פעמים זה עזר לכל מיני באגים בקורל במיוחד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;71735:
אצלי זה עובד מצוין... אולי נדפק משהו בתוכנה,אני במקומך הייתי סוגרת מחשב מדליקה ומנסה שוב, אם לא הייתי משחזרת מערכת לכמה דקות קודם, או לזמן שזה היה תקין, לי מותקנת תוכנת go back, ניתן גם בשחזור מערכת של הwindows, הרבה פעמים זה עזר לכל מיני באגים בקורל במיוחד...

לא נכון, מה גם אצלי המחשב דפוק

• הוסף לסימניות
לא יודע מה להגיד לך
אבל תנסה ליכנס לPRINT PREVIEW
ותראה אם ההגדרות נכונות אצלך.
אולי בטעות עשית את זה כבוק פולד וכו', ולכן זה השתבש לך

תראה שלמעלה זה יעמוד על AS IN DOCUMENT
ושבהגדרות העמוד יהיה הכל כנורמל, ולא בוק פולד, טנט פורמט וכו'.

קבצים מצורפים

• 6061.jpg
    KB 117.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אף פעם לא נגעתי בזה, וההגדרות שלי כמו שציינת אבל זה עדיין לא עובד בגירסאות אחרות זה כן עובד לי יש לי קורל 8-9 ופעם היה עובד לי גם ב11 עד שיום אחד הפסיק

• הוסף לסימניות
אתה יכול לשלוח אלי את הקובץ?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;71800:
אתה יכול לשלוח אלי את הקובץ?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אין לי כרגע קובץ ספיציפי אלא הבעיה היא שכל פעם שאני רוצה לעשות מדבקה ולהשתמש בתוויות שיש לקורל זה לא עובד לי, לכן כל פעם שאני צריך תווית אני מעביר את הקובץ לקורל 9, לכן רציתי לדעת אם אני יכול לתקן את זה שזה יעבוד לי בחזרה בקורל 11 ולחסוך את הכאב ראש של המעבר לקורל 9

• הוסף לסימניות
צילום מסך מקובץ פתוח על LABELS אפשר לראות?

• הוסף לסימניות
צילום מסך

צילום מסך

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    KB 122.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
איך זה שלא כתוב איזה סוג LABELS יש לך?
תגיד סוג LABEL, ותוסיף את זה לרשימה (SAVE AS), שיראו מה השם שלו.
אח"כ זה יעבוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;71882:
איך זה שלא כתוב איזה סוג LABELS יש לך?
תגיד סוג LABEL, ותוסיף את זה לרשימה (SAVE AS), שיראו מה השם שלו.
אח"כ זה יעבוד

אני לא מבין אותך, לאיפה אני צריך ללכת ומה עליי לעשות שם???

• הוסף לסימניות
חייב שיהיה מוגדר איזה סוג LABELS יש לך.

• הוסף לסימניות
זה מוגדר, אני מגדיר את זה בתוויות ושאני ניגש להדפסה הוא מדפיס רק אחד ולא עושה שיכפול

• הוסף לסימניות
אני רואה שהוא לא מראה בצד ימין שום דבר חוץ מLABELS
זאת אומרת שחסר לך משהו.
תשלח אלי הקובץ אם אפשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה