כללי תוויות לבגדים - חוו"ד

• הוסף לסימניות
מדהים!

• הוסף לסימניות
מותר לשאול מאיפה אתה לוקח את ההתאמת הצבעים האלו?

• הוסף לסימניות
יפה יפה, באמת מקסים

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
הביצועים והצבעים של הראשון מטורפים

• הוסף לסימניות
משהו משהו...

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
פשוט משגע.... יצירתי, ביצוע מדהים, אין מילים...

• הוסף לסימניות
עבודה מצויינת.

משדר מותג איכותי וברמה.
הראשון הכי טוב.
זה מיועד לבגדי ילדים?

• הוסף לסימניות
יפה מאד עבודה מדהימה, חסר לי בשלישי שאין מוטיבים וקשר למותג

• הוסף לסימניות
סוף הדרך!!!!!!!
לאיזה בגדים זה מיועד?

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
בא למעלה!
באמת מדהים!
הפורום כזה פעיל שהאשכול שלך פשוט ברח לי!!
מאיפה את מגרילה את הלקוחות המעניינים האלה??
עיצוב כלי חד פעמי, עיצוב תוויות... כיף חיים!
לא רק לוגו, כרטיס ביקור, מודעה... וכו'.
אהבתי מאד.
בשביל חוות דעת יותר ספציפית, איזה תווית\ איזה רוכסן\ את צריכה לעשות יותר סדר

כללית, מהמם!
אבל נראה שאני היחידה פה שלא מתחברת לדובים האמיתיים. לא בגלל שהתמונה דוחה... פשוט פוגם לעין שלי בעיצוב, במודרניות.
בעצם, אם זה מעילים למבוגרים, אז אופנה בבגדים זה עולם אחר. הייתי מציעה לך לשטוף ת'עיניים בתחום התוויות לבגדים.
אולי, אם כך, כדאי לך ללכת על התוויות עם פחות צבעים.
כל הנ"ל רק נוגע לדובים, אחרת-מוכשר ביותר!!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה