תוויות להצמדה על בגדים

• הוסף לסימניות
קניתי בעבר תוויות מבד נילון, לבגדים עם שם וטלפון שמצמידים לבגד או בתפירה או בהידוק. מישהו מבית וגן, אני זקוקה כרגע לעוד כאלו, מישהו יודע מס' טל' שלהם? או מישהו אחר שעושה תויות לבגדים?
דרך אגב - מאד מומלץ, נמצאו לנו כך כמה אבידות כבר!!!

• הוסף לסימניות
פרסמו השבוע בכח הפרסום
אין לי מושג אם את מתכוונת 03-5741719

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי בחנות כיפות, לא זוכרת את השם, ברחוב עלי הכהן.
לוקח יום יומיים
עלה 50 ש"ח לכמות של כ-50 תוויות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל ז.;1171686:
אני הזמנתי בחנות כיפות, לא זוכרת את השם, ברחוב עלי הכהן.
לוקח יום יומיים
עלה 50 ש"ח לכמות של כ-50 תוויות.

אצל הופמן?
זה רקום או מודפס?

• הוסף לסימניות
אז אני הזמנתי כאמור אצל מישהו בבית וגן (אף אחד לא יודע מי זה????)
כמות של 100 תויות ב50 ש"ח. האמת שזה מחיר מלפני בערך שנתיים ויותר...
וזה היה תויות מודפסות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1171698:
אצל הופמן?
זה רקום או מודפס?
כן, הופמן
זה מודפס
ואפשר לגהץ את זה או לתפור
(אני גהצתי את זה וזה די חזק)
לא יודעת כמה יש שם, אולי כן 100. בכל מקרה זה המון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה