כללי תוויות + לוגו ליין

• הוסף לסימניות
היין פונה בעיקר לאלו שאוהבים יין משובח לשבת (למרות שהיין מאוד משובח וטעים!) ולציבור האברכים. שעולותו היא בין 17-40 ש"ח.

• הוסף לסימניות
הדגמה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;901093:
היין פונה בעיקר לאלו שאוהבים יין משובח לשבת (למרות שהיין מאוד משובח וטעים!) ולציבור האברכים. שעולותו היא בין 17-40 ש"ח.

זה יפה לענ"ד.
רק הערות:

א. אני לא בטוח שקטיפה משתלב עם עטרה. אמנם יתכן שכן, אני אומר בספק.
ב. למה לא תנסו לעשות חיתוך צורני לתווית, אולי בצורה של הפס השחור, ולהפוך אותו לנגטיב, ולשחק בזה קצת

ג. ריח ארומטי, זה נדמה לי טעות, זה כמו לומר ריח ריחני...

ד. לא אהבתי את העיטור שנמצא על ה"ן"

• הוסף לסימניות
א. האמנם?
ב. יכול להיות, אך בהמשך.
ג. בבירורים..

ד. העיטור שנמצא על ה"ן" - את זה הוא מאוד אהב, באמת מיותר?

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
אבל לטעמי הפונט ששמת ביהונתן לא מתאים כאן, את העיטורים דווקא כן אהבתי אבל אולי הפונט אחר.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שהטרדתי כבר בענין, אבל חשובה לי דעתכם!
תודה

• הוסף לסימניות
דרך אגב,
שכחתי לציין,
מאז שיצא פונט עטרה לא ראיתי שימוש כל כך מתאים בו, ממש מעולה הלוגו.
בול במקום.

משדר הדר יהודי,ומתאים לסלסולי הגפן.

• הוסף לסימניות
וואו איזה שדרוג מהמם
והפונט לדעתי מעולה מביע ומשדר
פשוט מקסים
הצלחות

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, הייתי מנסה מעט להצר את הפונט של הלוגו, הוא נראה לי רחב מדי.

• הוסף לסימניות
מותר לשאול מה היתרון ב"יין טבעי"? איזה יין הוא לא טבעי?

• הוסף לסימניות
הגופן של "יונתן" מתקשר עם העיטור של הגפן. אבל הוא לא מתקשר צורנית עם המסגרת שבו הוא נמצא ולא עם הריבוע השרירותי למעלה משמאל. באופן כללי, להשתמש בגופן הזה ואז לשים עיטור של גפן - זה כמו לומר ריח ארומטי.

אני חושב שהגופן של "יונתן" לא עובד ברזולוציה הזו - כלומר - זה גופן שלענ"ד עובד בצורה טובה כאשר מגדילים אותו ככותרת, ולא מתחת לגודל מסוים.
באופן כללי, וסלחו לי על החריפוּת, מעבר לניסוי אסתטי, אני לא ממש מבין עד הסוף מה התוית מנסה לומר - מה הערך המוּסף של המוצר. מה המסר הפרסומי, מהו עולם התוכן. אני יודע שיין בא מגפן, זה די ברור. ואני יודע שרוב הלקוחות אומרים שהיין שלהם משובח מאוד (למרות שהמחיר מציע אחרת). לכן האם המילה "משובח" היא מילה שחוקה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהובה ו;901910:
מותר לשאול מה היתרון ב"יין טבעי"? איזה יין הוא לא טבעי?

ללא חומרים משמרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaronimus;901934:
להשתמש בגופן הזה ואז לשים עיטור של גפן - זה כמו לומר ריח ארומטי.
:)

מכיון שזהו יקב בתחילת דרכו הוא (עדיין) לא מוציא גלופה לכל זן ענבים. והריבוע זוהי מדבקה שתהיה מעל.

אם הבנתי נכון הלוגו הוא טוב אך לא מסתדר עם העיצוב?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה