תווים לגיטרה

• הוסף לסימניות
מישהו העלה קישור להרבה תווים-אקורדים לגיטרה. אני לא מוצאת את האשכול ההוא משום מה. מישהו יודע\מכיר תווים לגיטרה שירי חנוכה ושירים חסידיים (כולם אהובים וכדו')
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;903370:
מישהו העלה קישור להרבה תווים-אקורדים לגיטרה. אני לא מוצאת את האשכול ההוא משום מה. מישהו יודע\מכיר תווים לגיטרה שירי חנוכה ושירים חסידיים (כולם אהובים וכדו')
תודה

אני משער שאת יודעת, אבל התווים הם אותם תווים בין לגיטרה ובין לאורגן או כל כלי נגינה אחר [כמעט..].
ובפורום כאן ישנם המון אשכולות עם תווים ואקורדים לנגינה..

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;904820:
אני משער שאת יודעת, אבל התווים הם אותם תווים בין לגיטרה ובין לאורגן או כל כלי נגינה אחר [כמעט..].
ובפורום כאן ישנם המון אשכולות עם תווים ואקורדים לנגינה..

בהצלחה רבה.
זהו שזה מה שאני חשבתי והדפסתי לו (לבני) את התווים מהאשכול הזה לחנוכה והוא אמר שזה לא מתאים לגיטרה משום מה רק לאורגנית\פסנתר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;904946:
זהו שזה מה שאני חשבתי והדפסתי לו (לבני) את התווים מהאשכול הזה לחנוכה והוא אמר שזה לא מתאים לגיטרה משום מה רק לאורגנית\פסנתר
אין דבר כזה. תווים לאורגנית מתאימים גם לגיטרה. נקודה.
אם הוא מחפש רק אקורדים - שיתעלם מהתווים, האקורדים כתובים מעליהם.

אולי חלק מהשירים שם (במקבץ של שירי החנוכה) כתובים בסולמות קצת קשים לנגינה, אבל זה כבר עניין אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Srool;906626:
אין דבר כזה. תווים לאורגנית מתאימים גם לגיטרה. נקודה.
אתה צודק, רק בלי הנקודה
כי אם מדובר בעיבוד ספציפי לכלי מסויים
אז תווכח שזה פשוט לא מתאים לכלי האחר
תערוך ניסוי במידי (midi) ותחזור עם תוצאות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;906660:
אתה צודק, רק בלי הנקודה
כי אם מדובר בעיבוד ספציפי לכלי מסויים
אז תווכח שזה פשוט לא מתאים לכלי האחר
תערוך ניסוי במידי (midi) ותחזור עם תוצאות
טוב, אבל לגבי האקורדים אין חולק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;904986:
ישנם אתרים של אקורדים ולרוב יש גם שירים חסידיים
והנה כמה מהם:
www.mp3music.co.il
www.tab4u.com
www.guitarart.co.il
יש לך קישורים לאתרים של אקורדים לשירים חסידיים דווקא אני צריכה ? ושאפשר לערוך חיפוש לפי שם השיר ואקבל אקורדים מתאימים?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה