כללי תווית לבקבוק יין

• הוסף לסימניות
זאת תווית לבקבוק יין שעשיתי
אשמח לקבל חוו"ד

קבצים מצורפים

• תווית ליין סקיצה 2.pdf.jpg
    KB 81.3 · צפיות: 77
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופיריטרית;849802:
האם הוילון קשור?

בטח, אחרת לא היו רואים את הטקסט...

למדבקה כאן זה אכן לא כל כך קשור.

• הוסף לסימניות
למה השם של התורם כזה בהיר?
זה הדבר הכי חשוב כאן, לא?...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מר נחמיאס;849804:
בטח, אחרת לא היו רואים את הטקסט...

למדבקה כאן זה אכן לא כל כך קשור.
ברור שאני מתכונת למדבקה כאן ומבינה שצריך משהו שיבליט את הכיתוב...
שאלתי בעדינות, האם הוילון קשור והתכונתי לאמר שלא... וכדאי לחפש אלמנט אחר..
אולי מסגרת מרשימה וכדומה...

• הוסף לסימניות
צריך שלעיצוב יהיה אופי של מדבקה ליין, אם זה ע"י אוביקט שמתקשר ליין, או ע"י הסגנון והטון הכללי (הסתכלי על תויות של יין אחרות) כרגע זה נראה עיצוב שיכול להתאים לכל דבר אחר, רק במידות של מדבקה ליין.

• הוסף לסימניות
אני חיפשתי המון זמן דוג' לתוויות ולא מצאתי את מה שעשיתי מישהי אמרה לי לעשות
וגם אני ממש לא התחברתי לזה

• הוסף לסימניות
הוילון מיותר,
את הפונט להחליף לפונט אלגנטי ומכובד ולטפל בטיפוגרפיה.

• הוסף לסימניות
אולי קטיפה

• הוסף לסימניות
את יכולה לעשות כאן בפורום חיפוש להיין(יין רגיל הוא לא נותן), תוויות ולראות דוגמאות. או לרדת לחנות הקרובה לביתך ולהתרשם מהתוויות. למעשה את יכולה גם להציץ בבר הביתי שלכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה