האם זה מענה אנושי או מערכת ממוחשבת?073-2088553
קיבלתי הנחה בארנונה, יש לי מה למלא טופס בדיקה?שאלה-
התקשרתי ונאמר- שיוטען בדקות הקרובות,
הזמן עבר...
לאחר מכן קיבלתי הודעה מאד מקוטעת שא"א להבין ממנו משהו
גם אני מבני ברק ולא קיבלתיאמרו בטלפון שבימים הקרובים יתאמו איתנו
לא תיאום ולא כלום
מישהו קיבל את תווי המזון בבני ברק?
קיבלת עדכון?בהודעה אומרים שזה בבדיקה ויעדכנו בשבוע הקרוב
מי זכאי לזה?אמרו בטלפון שבימים הקרובים יתאמו איתנו
לא תיאום ולא כלום
מישהו קיבל את תווי המזון בבני ברק?
מי שיש כרטיס מפעם קודמת- אשרר טלפונית את המספר ונטען לו (יודעת על מישהו שכרטיס אחד לא הצליח להתאשרר במערכת אבל השני כן).קיבלת עדכון?
בני ברקים, מישהו קיבל את תווי המזון?
גם לנו אומרים פרטיך לא הועברו, ובעיריה טוענים שהעבירו את כולם...אם אומר לי שאני לא זכאית כי לא הגיעה מידע מהעירייה שלי.
יש מה לעשות?
יש חריגים?
ם אני כנ"לגם לנו אומרים פרטיך לא הועברו, ובעיריה טוענים שהעבירו את כולם...
יש מה לעשות?
גם לנו אומרים פרטיך לא הועברו, ובעיריה טוענים שהעבירו את כולם...
יש מה לעשות?
דבר ראשון למלא את הת.ז רק אחר שהתקליט מגיע לסיומו....ם אני כנ"ל
אני מקישה ת.ז. רק אחרי סיום התקליט ועדיין זה אומר לי שהפרטים לא הועברו...דבר ראשון למלא את הת.ז רק אחר שהתקליט מגיע לסיומו....
תודה!!!דבר ראשון למלא את הת.ז רק אחר שהתקליט מגיע לסיומו....
כי אם לא מתקבל תשובה לקונית שהפרטים לא הועברו...בלי קשר למציאות....[התקשרתי לברר על סכום כסף שהוטען לי ובגלל שלא חיכיתי לסוף נאמר לי שהפרטים לא הועברו...בזמן שכבר נטעו לי כסף....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים