תווי המזון בדרך-פתחון לב

• הוסף לסימניות
אשכול לאלו שלא שפר מזלם להיכלל בחלוקה של אשל חבד
האם יש טלפון/אתר לבירור אם אנחנו ברשימת הזכאים?

• הוסף לסימניות
שאלה-
התקשרתי ונאמר- שיוטען בדקות הקרובות,
הזמן עבר...
לאחר מכן קיבלתי הודעה מאד מקוטעת שא"א להבין ממנו משהו

משהו יודע במה מדובר?

• הוסף לסימניות
שאלה-
התקשרתי ונאמר- שיוטען בדקות הקרובות,
הזמן עבר...
לאחר מכן קיבלתי הודעה מאד מקוטעת שא"א להבין ממנו משהו
קיבלתי הנחה בארנונה, יש לי מה למלא טופס בדיקה?
או רק לחכות בסבלנות?

• הוסף לסימניות
הייתה לי 800 ש"ח בכרטיס והשתמשתי אך זה לא נטען מחדש כבר כמה ימים , מי יודע?

• הוסף לסימניות
אמרו בטלפון שבימים הקרובים יתאמו איתנו
לא תיאום ולא כלום
מישהו קיבל את תווי המזון בבני ברק?

• הוסף לסימניות
קיבלת עדכון?
בני ברקים, מישהו קיבל את תווי המזון?
מי שיש כרטיס מפעם קודמת- אשרר טלפונית את המספר ונטען לו (יודעת על מישהו שכרטיס אחד לא הצליח להתאשרר במערכת אבל השני כן).
אין לי מושג לגבי חלוקת כרטיסים חדשים

• הוסף לסימניות
גם לנו אומרים פרטיך לא הועברו, ובעיריה טוענים שהעבירו את כולם...
יש מה לעשות?
דבר ראשון למלא את הת.ז רק אחר שהתקליט מגיע לסיומו....
כי אם לא מתקבל תשובה לקונית שהפרטים לא הועברו...בלי קשר למציאות....[התקשרתי לברר על סכום כסף שהוטען לי ובגלל שלא חיכיתי לסוף נאמר לי שהפרטים לא הועברו...בזמן שכבר נטעו לי כסף....

• הוסף לסימניות
אני מקישה ת.ז. רק אחרי סיום התקליט ועדיין זה אומר לי שהפרטים לא הועברו...
ניסינו אני ובעלי כל אחד מהפלאפון שלו ועם 2 מספרי הזהות - כל פעם מספר אחר, ולצערינו זאת התשובה כל פעם.
אשמח אם מישהו יודע אם יש מה לעשות

• הוסף לסימניות
הם התחילו סו"ס לחלק
קיבלתי מקודם את הכרטיס

• הוסף לסימניות
מי שלא קיבל מקבל SMS עם לינק להגיש בקשה מהרשות המקומית. אין לי סמסים. יש למישהו את הלינק??

• הוסף לסימניות
כי אם לא מתקבל תשובה לקונית שהפרטים לא הועברו...בלי קשר למציאות....[התקשרתי לברר על סכום כסף שהוטען לי ובגלל שלא חיכיתי לסוף נאמר לי שהפרטים לא הועברו...בזמן שכבר נטעו לי כסף....
תודה!!!
באמת עכשיו חיכיתי כמו ילדה טובה (עד לסוף התקליט) והפעם נאמר לי שהכרטיס יוטען בדקות הקרובות!!

אין על פרוג ומשתמשיו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה