זיי געזונט
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אגביש לי כרטיס של המיזם הלאומי לביטחון תזונתי
איך מקבלים כרטיס כזה ???
אגביש לי כרטיס של המיזם הלאומי לביטחון תזונתי
תושבי עראי שאינם בעלי אזרחות ישראלית - לא זכאים.לא הבנתי מה לגבי הדרכונים?
אין לי שמץ בני הבית טיפלו בזהאגב
איך מקבלים כרטיס כזה ???
תברר לי אם תוכל !!!אין לי שמץ בני הבית טיפלו בזה
זה מגיע דרך הרווחהתברר לי אם תוכל !!!
קריטויונים וכו' יש לך ??זה מגיע דרך הרווחה
@אשל חבד אני שואלת שוב, כדי להבין@אשל חב"ד שאלה
אברך שהתחתן לפני מס' חודשים בהגשת הנחה בארנונה ההורים הגישו עליו
האם יוכל לקבל בנפרד עליו ועל אשתו?
איפה צריך להגיש (גר ביחידה לא רשומה) וכל המסמכים שלו, אישור כולל, חשבון בנק וכו' נפתח ממש בחודשים האחרונים (קודם היה בחור ישיבה) אבל ברשימת מסמכים מופיע אישורים על 10-12/22
יישר כח על המענהתינוק שנולד אחרי שהגישו הנחה לארנונה, אבל לפני הזמן שהגישו את רשימת הזכאים
האם יקבלו גם עליו?
במידה ולא, האם ניתן להגיש עליו ג"כ בקשה
(רשום במשרד הפנים)
אם הוא כלול בהנחת הארנונה של ההורים, הם יקבלו את הכסף עבורו, לא ניתן להגיש אותו שוב.@אשל חב"ד שאלה
אברך שהתחתן לפני מס' חודשים בהגשת הנחה בארנונה ההורים הגישו עליו
האם יוכל לקבל בנפרד עליו ועל אשתו?
איפה צריך להגיש (גר ביחידה לא רשומה) וכל המסמכים שלו, אישור כולל, חשבון בנק וכו' נפתח ממש בחודשים האחרונים (קודם היה בחור ישיבה) אבל ברשימת מסמכים מופיע אישורים על 10-12/22
70 80כמה אחוז הנחה בארנונה נחשב לזכאות?
7070 80
לא קשורמשפחה שמקבלת הבטחת הכנסה תקבל ללא צורך לבקשה אוטמטי
עד 2400 למשפחה300 לכל נפש כאילו אבא אמא ביחד 600 וכל ילד 225
משפחה שלא הוגשה על ידי הרשות ומקבלת הבטחת הכנסה מהביטוח הלאומי, תקבל אוטומטית מענק חלקי (חמישים אחוז לבני הזוג וחמישים אחוז ל2 הילדים הראשונים), במידה והמשפחה ועומדת גם בקריטריון של משרד הפנים, היא תוכל להגיש בקשה לרשות ותקבל השלמה.משפחה שמקבלת הבטחת הכנסה תקבל ללא צורך לבקשה אוטמטי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים