דרוש מידע תווי המזון בדרך!!

מצב
הנושא נעול.
אנחנו זוג שמקבלים 80% הנחה בארנונה.
בעלי עדיין רשום בבני ברק ולא מעודכן כתושב במקום מגורינו.
המערכת מזהה את הת.ז. שלי ואומרת שאני זכאית, ואת בעלי היא לא מזהה.
יתכן שהוא יהיה זכאי בבני ברק? למרות ששם הוא לא משלם ארנונה?
מה עושים בכזה מצב???
נשמח למידע בנושא.

אנחנו זוג שמקבלים 80% הנחה בארנונה.
בעלי עדיין רשום בבני ברק ולא מעודכן כתושב במקום מגורינו.
המערכת מזהה את הת.ז. שלי ואומרת שאני זכאית, ואת בעלי היא לא מזהה.
יתכן שהוא יהיה זכאי בבני ברק? למרות ששם הוא לא משלם ארנונה?
מה עושים בכזה מצב???
נשמח למידעהמערכת אומרת לך כמה נפשות

בלת"ק
מה לגבי מי שלא משלם ארנונה?!
האם אפשרי לקבל את התווים ע"פ זכאות בלבד?
יש דרך להוציא זכאות בלבד? אשמח לכל מידע

הכל יוטען רק לכרטיס אחד, ברגע שעשית אימות הכרטיס הזה קושר אליך, שאר הכרטיסים לא רלוונטיים.
בכל זאת כדאי לשמור אותם, למקרה שתאבד את הכרטיס הטעון ויש לך בבית כרטיס חילופי ניתן להעביר את הכסף לכרטיס האחר.
@אשל חב"ד
1. אימתתי כרטיס אחד ואח"כ אימתתי שוב עם הכרטיס השני
זאת אומרת שהכסף ייכנס לכרטיס השני?

2. בפעם הקודמת הייתה מגבלה של 1000 ש"ח לכרטיס. הפעם לא?

יש המון שאלות שחוזרות על עצמם
למען הסדר הוטב לפני ששואלים תבדקו שלא שאלו את השאלה כבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה