דרוש מידע תווי המזון בדרך!!

מצב
הנושא נעול.
מה שאני מנסה להבין האם זה שהיה לי הנחה 70 % ארנונה ל2022 ועדיין לא עשיתי על 2023 הנחה
זה אומר שאני לא זכאי או שהזכאות נמשכת ?

הגשתי בקשה להנחה
קיבלתי 90 אחוז
לא קיבלתי שום הודעה שאני זכאי
@אשל חב"ד

לפי חוקי הארנונה ניתן לבדוק מבחני הכנסה לפי 2 נוסחאות.
1. חילוק כל הכנסות השנה הקודמת ל-12.
2. לפי התייחסות רק של 4 החודשים האחרונים בשנה וכפי התוצאה הממוצעת לחודש בהכפלה ל-12 חודשים.
ברשות המקומית בה אני מתגורר לא מתייחסים לאפשרות 2 אלא בודקים אך ורק שנתי מלא. לו היו מחשבים לפי החישוב השני, הייתי זכאי להנחה של 70% (היתה ירידה במשכורת מתחילת שנת הלימודים הקודמת) ועתה אני זכאי רק להנחה של 50%.
לא התווכחתי על זכותי להנחה גבוהה יותר בארנונה, אך עכשיו כשמדובר על הפסד נוסף של אלפי שקלים, האם יתאפשר לי לערער ע"כ והאם זה יתקבל?
תגישו בקשה לוועדת חריגים עקב ירידה בהכנסות. זה אחד מייעודי הוועדה
(ותדגישו לנציג בבקשה שיזדרזו עם זה ע"מ שתקבלו את תווי המזון בע"ה)

איך ולמי מגישים את הבקשה? ומה צריך בשביל זה

אם קיבלתם כבר את ההנחה של ה70 אחוז מסיבות כלכליות או אם אתם זכאים להנחה הנ"ל והגשתם בקשה להנחה וטרם קיבלתם תשובה, אין צורך להירשם בשום מקום.
אבל איך ידעו אם זרקתי את הכרטיסים הקודמים וצריך לשלוח חדש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה