דרוש מידע תווי המזון בדרך!!

מצב
הנושא נעול.
דפדפתי הרבה באשכול, אני מניחה שיש תשובה אבל לא מצאתי..

1. אם אני גרה בבית שמש וכרגע לא משלמת ארנונה, איך ולמי אני מגישה בקשה?
2. אם בהמשך השנה אני עוברת דירה וכן ישלם ארנונה, פשוט לחכות ואז יעבור אוטומטי? או כן להגיש את הבקשה?
הערייה כל הזמן מעבירה נתונים?
תגישי עכשיו בקשה לעירית בית שמש, בתנאי שאתם רשומים בת.ז. כתושבי המקום.

@אשל חב"ד
אני רואה שאתה פה
מה צריך להיות רשום בתצהיר לפני דיין/עורך דיין?
ואצל מי אפשר לחתום את זה
זה המסמך היחיד שחסר לי בשביל להגיש את הבקשה של עירית ירושלים
למה הם דורשים את זה ומשרד הפנים לא דורשים?
וכן ההם דתות נחשב מלגות או לא?

כל הכנסה נחשבת, חוץ מקצבת ילדים.

@אשל חב"ד
אני רואה שאתה פה
מה צריך להיות רשום בתצהיר לפני דיין/עורך דיין?
ואצל מי אפשר לחתום את זה
זה המסמך היחיד שחסר לי בשביל להגיש את הבקשה של עירית ירושלים
למה הם דורשים את זה ומשרד הפנים לא דורשים?
וכן ההם דתות נחשב מלגות או לא?
אני לא מתמצא בנושא

שלחתי מייל לאשל חבד לפני כמה שבועות לעדכון מספר ילדים כפי ההוראות בקו של אשל חבד עם צילום ת.ז. וספח, והם לא עדכנו . מה עלי לעשות?

שלחתי מייל לאשל חבד לפני כמה שבועות לעדכון מספר ילדים כפי ההוראות בקו של אשל חבד עם צילום ת.ז. וספח, והם לא עדכנו . מה עלי לעשות?
מי שמאשר את עידכון מספר הילדים, זה הרשות המקומית, כרגע זה לא בעדיפות שלהם כנראה, כשהם יאשרו את התוספת נעדכן אצלנו.

@אשל חב"ד
רציתי לשאול אני מתגורר בב"ב
ואני לא רשום בארנונה בב"ב כי הדירה מחולקת
השאלה האם יש סיכוי לקבל את הכרטיס?
יתכן ושאלו כבר
אבל לא ראיתי שאלה כזאת
תודה מראש

@אשל חב"ד
חמותי בבית שמש עוד לא קיבלה, עם מי היא יכולה לדבר מה קורה עם זה?
באיזה שעות עונים?

@אשל חב"ד
איפה אפשר להגיש בביתר עילית בקשה למי שאין תיק בארנונה ?

משהיא בררה אצלי מה קורה אם זרקה את הכרטיסים שהיו ברשותה?
איך מקבלים חדשים?
משרד הפנים לא עונים

@אשל חב"ד
יש לי את הכרטיסים מהפעם הקודמת וכשהתקשרתי להפעיל לפני כחודש היה בעיה באימות הנתונים והתבקשתי לשלוח למייל שלכם ת.ז שלחתי ומאז לא קיבלתי תגובה
מה עלי לעשות?

ברור שלא, זה כרטיס פיזי בלבד.

@אשל חב"ד
פה חייבים למלאות דוקא הכתובת המופיע בת.ז.
1696955287806.png

וזה בשלב 2 ג"כ ???
1696955739566.png
אני רוצה תשובה !!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה