- הוסף לסימניות
- #1,961
תשלם לי במקום אשל חב"ד (היות וזה נראה שהוא חייב לך משהו, כנראה אתה משלם לו...)אני רוצה תשובה !!!!!!!!!
נראה שאכן הראשון זה הכתובת הרשמית, והשני זה הכתובת בפועל.
תשלם לי במקום אשל חב"ד (היות וזה נראה שהוא חייב לך משהו, כנראה אתה משלם לו...)אני רוצה תשובה !!!!!!!!!
סליחה !!!!!!!!!!!!!אני רוצה תשובה !!!!!!!!!
לא יודע על החרגות של יין לקידוש.אתם כותבים שהיה כתוב שהעיסקה בוצעה בהצלחה,
אז איך אח"כ אתם כותבים שלא בוצע?
אם המחשב לא זיהה שזה יין אז זה יכול לעבור (גם ניסו בזמנו להחריג יין לקידוש שכן יעבור).
תוך כמה ימים, תלוי באיזה חנות.ביצתי קניה והיה בתוך הקניה יין ו ולא זכרתי שזה לא עובר עברתי כרטיס ובמחשב נרשם שהעסקה בוצע בהצלחה וירד לי הסכום מהכרטיס ולמעשה העסקה לא בוצע עקב היין אבל הסכום ירד בכרטיס האם מישהו יודע האם הכסף חוזרו א״כ תווך כמה זמן
תודה
כרטיס חדש או כרטיס מהקורונה?אשל היקר ,
שואלת שוב , עדכנו כבר למעלה מחודש שאבד לנו הכרטיס, קיבלנו הודעות שאנחנו זכאים, ועדיין לא קבלנו את הכרטיס
מודיעין עילית זה דרך פתחון לב?יכול להיות שאתם צריכים לקבל דרך עמותת פתחון לב ולא דרך עמותת אשל חב"ד ולכן המספר לא מזוהה .
פרטי מוקד חלוקה של עמותת "פתחון לב":
מוקדי טלפוני : 073-2088553
או שצריך להקיש בטלפון את המספר זהות של הבן זוג כי זה על שמו.
לאמודיעין עילית זה דרך פתחון לב?
היו כמה ימים מרוכזים להגשה פיזית בלשכת ראש העיר אפשר לנסות להתקשר לשאול אותםמישהו יודע איפה אפשר להגיש בביתר עילית בקשה למי שאין תיק בארנונה ?
מה אני עושה?.לא
אשל חבד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים