דרוש מידע תווי המזון בדרך!!

מצב
הנושא נעול.
שאלה דחופה!
במידה וקיבלתי דמי חופשת לידה ב-3 חודשים אחרונים בשנת 2022
איזה מסמכים אני אמורה לצרף חוץ מתלושי שכר?
(כי בעצם בתלושי השכר לא מופיעה הכנסה...)

שאלה דחופה!
במידה וקיבלתי דמי חופשת לידה ב-3 חודשים אחרונים בשנת 2022
איזה מסמכים אני אמורה לצרף חוץ מתלושי שכר?
(כי בעצם בתלושי השכר לא מופיעה הכנסה...)
אישור מביטוח לאומי על גובה דמי הלידה

שלום וברכה אמרו לי לפני חודש וחצי שאני זכאי לתלוש ועד היום לא יצרו עימי קשר מה צריך לעשות

ניסתי לעבור על כל השרשור הארוך,
באמצע איבדתי ריכוז,
רציתי לשאול,
במידה ואיני זכאית להנחה בארנונה,
אבל קיבלתי אבטחת הכנסה,
האם אני זכאית לתלושי מזון?
אם כן, איך מגישים?
אבטחת הכנסה מזכה בכמעט חצי מזכאות של הכנסה נמוכה. גם אם אינך זכאית להנחה בארנונה, שווה לבדוק לגבי תווי המזון. (יש בזה יותר הקלות, ופקידים מאשרים בקלות ובמהירות. (זה הרי לא ע"ח העירייה, הארנונה - כן)).

יש טעם לפגם בהארכה משונה זו.
ליבי אומר לי - שכיוון שנדחו הבחירות לעיריה...
אולי זה גם הסיבה שההנחה מתקבלת דרך הרשות המקומית. וזו הסיבה לקלות בה ההנחה ניתנת, מניסיון של כמה וכמה בקשות.
בכ"א אני בעד שלכולם מאחינו בית ישראל יהיה טוב וכסף לרוב.

אבטחת הכנסה מזכה בכמעט חצי מזכאות של הכנסה נמוכה. גם אם אינך זכאית להנחה בארנונה, שווה לבדוק לגבי תווי המזון. (יש בזה יותר הקלות, ופקידים מאשרים בקלות ובמהירות. (זה הרי לא ע"ח העירייה, הארנונה - כן)).
איך אני בודקת?

קיבלתי הודעה שאושר לי הנחה בארנונה בבית שמש רק שבוע שעבר מתי ואייך זה יעבור לאשל חבד

מישהו יודע מילאו לי את הכרטיס פעמיים כבר האם צריכים למלאות לי שוב? כי הסכום בקורונה היה 2710 ועד עכשיו קיבלתי 2000 ש"ח לערך אשמח למידע

העירייה לא נותנת הנחה כי בא לה, אלא לפי הנחיות משרד הפנים.

משרד הפנים נותן תקציב שמאזן את ההנחות שהעירייה נתנה (אכן לא 100% ולכן רוב העיריות מקשות מאד על מתן הנחה).

העירייה לא נותנת הנחה כי בא לה, אלא לפי הנחיות משרד הפנים.

משרד הפנים נותן תקציב שמאזן את ההנחות שהעירייה נתנה (אכן לא 100% ולכן רוב העיריות מקשות מאד על מתן הנחה).
לא בעיריות חזקות כב"ב וירושלים.
וגם במוחלשות זה הרבה פחות ממה שמקבל ההנחה מקבל.
תווי המזון לא על חשבון העיריות בכלל.
בכ"א בסיפא של דבריך הסכמת איתי.

כמה זמן עורך לאשל חב"ד לאמת את הנתונים מהעירייה מול מרשם האוכלוסין?

תודה,
מה משלימים כאן:
1698049341556.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה