אם הם לא מוצאים, הם מודיעים לנו על אובדן, אנחנו מדפיסים כרטיס חדש ומוציאים למשלוח.@אשל חב"ד
חברתי זכאית לקבל כרטיס וכבר שבוע לפני סוכות
נאמר לה שהכרטיס בירושלים, בפועל עד עכשיו היא לא קיבלה את הכרטיס,
בהתחלה צ'יטה טענו שזה בעקבות המלחמה, כרגע בהתכתבות עם צ'יטה
נאמר לה שלכאורה זה נעלם והם צריכים לחפש את זה.
מה אמורים לעשות במצב כזה?
נשמח לתשובה
תודה רבה.
אפשר לשאול באיזה עיר?תכתוב להם
גם לי הם ביקשו מסמכים וכתבתי להם שזה טעות והתנצלו
ההנחה מהעיר הקודמת מקנה לכם אוטומטית זכאות לתווי מזון, ברגע שאותה רשות תעביר אלינו את שמכם, נעביר אליכם את הכרטיס, תתקשרו מידי פעם למוקד שלנו, וברגע שתשמעו שאושרתם, תוכלו למסור את כתובתכם החדשה.@אשל חב"ד
אחד שעכשיו קיבל את ההנחה בארנונה 80% רטרו מתחילת השנה (היה חסר מסמכים וכו')
ולפני 3חודשים עבר לעיר אחרת ששם אין לו הנחה, זכאי לתווי מזון?
כלומר כרגע יש הנחה 80% מ1/23 עד 8/23
מה צריך לשות כדי לקבל עכשיו את התווי מזון?
תודה רבה!!!
שחסרים פרטים או שנפסלתם בבדיקת מרשם?@אשל חב"ד קיבלנו הודעה לנייד שאנחנו זכאים וחסרים פרטים. כשאנחנו חוזרים למספר המערכת לא מזהה את המס' זהות לא של הבעל ולא של האישה.אבל אם לוחצים 9 לשמוע הודעות שנשלחו זה שוב משמיע את ההודעה שנמצאנו זכאים אבל חסרים פרטים ויש להתקשר להשלים. מה עושים?
לאיזה מספר להתקשר??ההנחה מהעיר הקודמת מקנה לכם אוטומטית זכאות לתווי מזון, ברגע שאותה רשות תעביר אלינו את שמכם, נעביר אליכם את הכרטיס, תתקשרו מידי פעם למוקד שלנו, וברגע שתשמעו שאושרתם, תוכלו למסור את כתובתכם החדשה.
אני - אין עם מי לדבריש מישהו שהתו מזון עדיין לא הגיע אליו? דרך פתחון לב וחברת המשלוחים כץ שליחויות
אין מענה ואין עם מי לדבר
יש למישהו מידע בנושא?
שחסרים פרטיםשחסרים פרטים או שנפסלתם בבדיקת מרשם?
פעם קודמת לא היה מלחמה, מקווה שאת האזעקות אתם שומעים ולא סגורים בחודש האחרון במרתף הבית.@אשל חב"ד
אולי אפשר להבין למה הפעם אין נציג שירות
למה הפעם מחכים לגמור עם אלו שקיבלו הנחה בארנונה ואח"כ מסדרים את הבקשות
דרך העולם היא שמפעם לפעם צריך ללכת קדימה אבל לא אחורה
מה לוקח כ"כ הרבה זמן
בפעם הקודמת שלא היה לי כרטיס כבר הייתי בזמן הזה עם הכרטיס והכסף והפעם שיש לי כרטיס צריך רק הטענה מה מעכב????
מה הקשר בין האזעקות לבין להטעין כרטיס קייםפעם קודמת לא היה מלחמה, מקווה שאת האזעקות אתם שומעים ולא סגורים בחודש האחרון במרתף הבית
אם שמכם לא מופיע במענה הממוחשב, משמעות הדבר ששמכם לא התקבל מהרשות, פנה אליהם לבירור.@אשל חב"ד
אולי אפשר להבין למה הפעם אין נציג שירות
למה הפעם מחכים לגמור עם אלו שקיבלו הנחה בארנונה ואח"כ מסדרים את הבקשות
דרך העולם היא שמפעם לפעם צריך ללכת קדימה אבל לא אחורה
מה לוקח כ"כ הרבה זמן
בפעם הקודמת שלא היה לי כרטיס כבר הייתי בזמן הזה עם הכרטיס והכסף והפעם שיש לי כרטיס צריך רק הטענה מה מעכב????
???????אפשר את הקישור לעקוב אחרי סטטוס משלוח של הכרטיס
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים