- הוסף לסימניות
ענית על הקריטריונים שפורסמו ע"י העיריה?כן. אולי זה קשור לילדים.
ילדתי בשנה האחרונה ילד ראשון.
מידע בדבר חלוקת תווי מזון לזכאים
betshemesh.muni.il
ענית על הקריטריונים שפורסמו ע"י העיריה?כן. אולי זה קשור לילדים.
ילדתי בשנה האחרונה ילד ראשון.
betshemesh.muni.il
מקפיצהמשהו יודע להסביר לי למה מופיע לי בבירור יתרה בכרטיס ב12/1/25 טעינה של 225 שקל וב13/1/25 טעינה של 294
(יש לי 2 ילדים שאחד מהם נולד בינואר 2024)
תודה
למה לא, מנסיון?למה לא?
כל עוד יש הנחה 70%+ זכאים.
לא מנסיון, אבל ברור שזה נחשב להנחה גם לצורך זה.למה לא, מנסיון?
או כי ככה נראה לכם?
כן. ע"י מילוי טופס בקשה לרשות המקומית.
עוקבמה עם בני ברק מישהו יודע ?
בבני ברק כבר הוטעןעוקב
תודה,כן. ע"י מילוי טופס בקשה לרשות המקומית.
קיבלת הנחה?תודה,
ידוע לכם איזה טופס ומאיפה ניתן להוריד אותו?
מתי ??בבני ברק כבר הוטען
כל אלה שכתבו על עצמם שקבלו מדובר על השלמות בלבד מ23.שלום וברכה
אני תושב ירושלים וקיבלתי זכאות לשנת 2024 הנחה של 70 אחוז
ותכלס בעדכון של אשל חבד [הקולי אין מענה אנושי] מעודכן שאני לא זכאי
ובעיריית ירושלים משום מה אין שום מידע בנושא התווי מזון
מה ניתן לעשות?
אבל אפח'ד לא ענה על השאלה--
את את בבני ברק זה המייל של פתחון לב, תבררי שםאיך מקבלים את הכרטיס אם זו פעם ראשונה, ואני זכאית להנחה!
כתובת מייל:
p.lev#plev.org.il
בעוד כחודש ימים, ולאחר שנקבל את הרשימה מהרשויות, נשלח הודעה לכל אחד מהזכאים, מי שבידו כרטיס, ישייך את הכרטיס והכרטיס יוטען.אבל אפח'ד לא ענה על השאלה--
איך מקבלים את הכרטיס אם זו פעם ראשונה, ואני זכאית להנחה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים