@אשל חב"ד
שלום , רציתי לשאול אם קבלנו הנחה של 70% ע"י ועדת חריגים ל 2024 ,
האם אנו זכאים לתווי מזון הנ"ל
תודה רבה מראש

שלום וברכה
אני תושב ירושלים וקיבלתי זכאות לשנת 2024 הנחה של 70 אחוז
ותכלס בעדכון של אשל חבד [הקולי אין מענה אנושי] מעודכן שאני לא זכאי
ובעיריית ירושלים משום מה אין שום מידע בנושא התווי מזון
מה ניתן לעשות?

שלום וברכה
אני תושב ירושלים וקיבלתי זכאות לשנת 2024 הנחה של 70 אחוז
ותכלס בעדכון של אשל חבד [הקולי אין מענה אנושי] מעודכן שאני לא זכאי
ובעיריית ירושלים משום מה אין שום מידע בנושא התווי מזון
מה ניתן לעשות?
כל אלה שכתבו על עצמם שקבלו מדובר על השלמות בלבד מ23.
הזכאות לשנת 2024 עדיין לא מעודכנת לאף אחד - אם קבלת את ההנחה על בסיס הכנסה בעזרת ד' תקבלו.
חכו בסבלנות מדובר על עוד כחודש.

אבל אפח'ד לא ענה על השאלה--
איך מקבלים את הכרטיס אם זו פעם ראשונה, ואני זכאית להנחה!

אבל אפח'ד לא ענה על השאלה--
איך מקבלים את הכרטיס אם זו פעם ראשונה, ואני זכאית להנחה!
בעוד כחודש ימים, ולאחר שנקבל את הרשימה מהרשויות, נשלח הודעה לכל אחד מהזכאים, מי שבידו כרטיס, ישייך את הכרטיס והכרטיס יוטען.
מי שאין בידו כרטיס, יקבל כרטיס לביתו באמצעות חברת משלוחים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה