- הוסף לסימניות
- #1,361
לא, יש רק פעימה אחתהאם אמור להיכנס עוד פעם בפעימה הנוכחית
לא, יש רק פעימה אחתהאם אמור להיכנס עוד פעם בפעימה הנוכחית
איך מפעילים את זה?צריך להפעיל את הכרטיס
מאיזה מספר קיבלת את ההודעה? והכרטיס שברשותכם ממתי מ23 או מלפני?מעדכן שאני דרך פיתחון לב. והיום נשלחה הודעה קולית שהוטען הכרטיס.
בלי שיוך
משנת 23. של הקורונה מזמן נזרק.מאיזה מספר קיבלת את ההודעה? והכרטיס שברשותכם ממתי מ23 או מלפני?
לי יש רק את של הקורונה ב23 לא הייתי זכאי. ואין לי שום מושג מתי יטעינו ואיך יטעינו? אפשר לשאול באיזה עיר?משנת 23. של הקורונה מזמן נזרק.
0732278252
מה שקובע זה הטלפון של אשל חב"ד, כמובן אם אתה שייך לאזור שלנו
כןאושר לי ואין לי כרטיס,
אם אקח מהמוקד אוכל לשייך את הכרטיס על שמי ולקצר הליכים?
גם אני באותה שאלה קיבלתי טל לפני כמה חודשים מעיריית בית שמש שאני זכאי ובאשל חב''ד אמרו שאני לא רשום יכול להיות בגלל שבכתובת תעודת זהות אני לא רשום בבית שמש או לא קשור ואם כן האם אפשר לעשות משהו בעניין להחליף כתובת וכד' ואז לקבל
תודה רבהכן
איפה המוקד בירושלים ומה השעות ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים