בימים הקרובים, אולי כבר מחר.
האם כבר הוטען ?מה הפירוש בטלפון? כשאתם מתקשרים אלינו?
ההטענה הנוכחית (השלמת 2023) הוטענה לכרטיס הקודם.
ללא צורך לביצוע פעולה כלשהיא
עידכון:האם כבר הוטען ?
עדיין לא מעודכן לי בכרטיס
אני גר בנתניה ,אבד לי הכרטיס,איך אוכל לקבל חדש?
היום קיבלתי את ההשלמות 84 להורה ו63 לילד. לכרטיס הישן.צריך להירשם שוב, עם נתוני 2024, אחרי שהרשות תעביר את פרטיך, תוכל להףקבל את ההטענה לכרטיס הישן.
איך אני יודע אם נכנס לי מה שצריך?הכרטיס שלי כבר הוטען ב"ה
ניתן לבדוק יתרה במספר 03-6364664
בדיוק 2 הורים [84 לכל הורה],איך אני יודע אם נכנס לי מה שצריך?
נכנס לי רק 672 ש"ח
לא מסתדר לי עם שום נתון
יש לי הרבה ילדים בלעה"ר
יפה שעלית על החישוב..בדיוק 2 הורים [84 לכל הורה],
ועוד 8 ילדים [63 לכל ילד].
לא מתאים עם הנתונים שלך?
שים לב,יפה שעלית על החישוב..
אבל הנתונים לא מעודכנים שם
היו שינוים אצלי ב"ה מאז הלידה השמינית
השאלה איך אני מעדכן את מספר הילדים?
אגב מתי היתה החלוקה הקודמת? מישהו זוכר באיזה תאריך בדיוק?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים