הכל טוב !!
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
לאיזה כתובת מייל שלחת ?גם אני צריך. אמרו בטלפון שתוך חודש מטפלים בבקשה. שלחתי מייל. מקווה שיעדכנו מהר...
לאיזה כתובת מייל שלחת ?גם אני צריך. אמרו בטלפון שתוך חודש מטפלים בבקשה. שלחתי מייל. מקווה שיעדכנו מהר...
mp#eshel.org.ilלאיזה כתובת מייל שלחת ?
אנחנו לא יכולים לעדכן, הרשויות לא רצו לעדכן, אז לא ניתן לעדכן.איך ניתן לעדכן מספר ילדים ???
במייל ענו לי שיעדכנו בהמשך וזה ככה כבר שנה ...
התנהלות קלאסית של "המעצמה המזרח תיכונית"........אנחנו לא יכולים לעדכן, הרשויות לא רצו לעדכן, אז לא ניתן לעדכן.
גם לא ל 2024 ? הזיה !אנחנו לא יכולים לעדכן, הרשויות לא רצו לעדכן, אז לא ניתן לעדכן.
מאוד מאוד חבל.....אנחנו לא יכולים לעדכן, הרשויות לא רצו לעדכן, אז לא ניתן לעדכן.
זה מול הרשויות, ניסינו לעזור ולא הצלחנו.התנהלות קלאסית של "המעצמה המזרח תיכונית"........
לא חשדתי, ברור שכוונתי לגופי הממשל השונים.זה מול הרשויות, ניסינו לעזור ולא הצלחנו.
אנחנו לא מייצגים את פתחון לבמאוד מאוד חבל.....
אני בחלוקה הראשונה....הפסדתי 500 שקל.....
לא היה מעודכן לי 2 ילדים......עדכנתי את שניהם ביחד....ומשום מה רק אחד עודכן......
ואז התחיל סרט אני מתקשר לפתחון לב וזה לא קשור אליהם ואז לעיריה והם טוענים שיעדכנו.....וחוזר חלילה......
עד שעבר זמן.....והודיעו שזהו נגמר התקציב.......
את רשימות 2024 עוד לא קיבלנו מהרשויות, הסיוע יינתן לפי מה שנקבל מהם, ולאור נסיון העבר, לאחר העברת הרשימה אלינו, הם לא מוכנים לעדכן ולתקן.גם לא ל 2024 ? הזיה !
אנחנו זכאים ל 80% הנחה בארנונה בגלל מספר הילדים
מצחיק לתת את הזכאות בלי להתייחס לכמות הנפשות ... (כי אז אנחנו לכאורה לא זכאים)
ראה דפים קודמים
אני יודע.....אנחנו לא מייצגים את פתחון לב
אנחנו לא יכולים לעדכן, הרשויות לא רצו לעדכן, אז לא ניתן לעדכן.
קצת מוזר כי כאמור אצלי 2 ילדים לא היו מעודכנים.....ועדכנתי דרך העיריה.....ולאור נסיון העבר, לאחר העברת הרשימה אלינו, הם לא מוכנים לעדכן ולתקן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים