yehudaboss
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
לי יש 1 ואני תחת אשל חבד1 זה פתחון לב
לי יש 1 ואני תחת אשל חבד1 זה פתחון לב
זוג + 2 ילדים.אשל חב"ד אשמח להסבר.
קיבלתי היום הודעה שהכרטיס הוטען וכשנכנסתי לבדוק את היתרה כתוב לי 294 ש"ח אשמח להסבר מה זה הסכום הזה?
84 למבוגר 63 לילד לזכאי 2023דווח שהיום נכנס הכסף.
יש למישהו מושג מה ההסכום שאמור להיכנס?
mp#eshel.org.ilמה המייל של אשל חבד לשליחת צילום ספח לעדכן עוד ילד?
לא ניתן לעדכן, אין טעם לשלוחמה המייל של אשל חבד לשליחת צילום ספח לעדכן עוד ילד?
מה זה שנה קודמת, כרגע הטעינו השלמה לזכאי 2023.@אשל חב"ד
אני לא קיבלתי כרטיס מעולם
שנה קודמת קיבלתי 80% הנחה בארנונה
במענה הקולי של אשל חב"ד לפי ת.ז שלי ושל אשתי לא נמצאה זכאות
האם צריך לעשות משהו או שזה יתעדכן אוטומטית?
ואיך הכרטיס אמור להגיע אלי?
תודה מראש על המענה
תודה על התשובהמה זה שנה קודמת, כרגע הטעינו השלמה לזכאי 2023.
אם אתה זכאי של 2024 וההנחה שקיבלתם היא מסיבה כלכלית, תקבל אוטומטית כרטיס לבית, אחרי שנקבל מהרשות המקומית בה אתם מתגוררים את רשימת הזכאים.
פרוייקט 2023 הסתיים
זכאים, אם עומדים בקריטריונים.
איך אני מוצא את הקריטריונים?זכאים, אם עומדים בקריטריונים.
עליכם לבדוק את הנתונים שלכם, (יש באינטרנט את אמות המידה) ואם אתם עומדים בקריטריונים, יכולים להגיש בקשה באמצעות הרשות המקומית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים