לא הבנתי
אני יש לי כרטיס משנת 2023 ועוד אף פעם לא הוטען לי בזה כסף, היה אמור להיטען לי?
נטען עכשיו כסף לשנת 2025?

מה הכוונה השלמות?
אמרו אז שיתנו יותר כסף ממה שקיבלו??

לכל מי שיש כרטיס של "אשל חב"ד" התמלא הכרטיס?
למה לי לא התמלא?

@אשל חב"ד

הייתי זכאי במשך כל המענקים (אחרי הקורונה וכן 2023 וכו') אבל לא קיבלתי כרטיסים (כנראה כשחילקו את הכרטיסים עדיין לא התעדכן ההנחה שלי בארנונה)
2 שאלות
1)ל2024 יש לי כבר הנחה בארנונה הרבה מעל 70% איך ומתי אקבל כרטיס
2) מה עושים אם כל המענקים הקודמים שמגיע לי אבל לא קיבלתי

הכרטיס שלי מהמענקים של 2021
איך אני מבקשת כרטיס חדש או מעדכנת את הקיים?

כדי לבקש כרטיס חדש הוא מבקש לבטל את הישן ואז אומר בכרטיסכם קיימים פעולות שעדיין לא אושרו על ידי חברת האשראי ולכן לא ניתן לבטל כרטיס זה.
@אשל חב"ד הכרטיס שאבד נטען בסכום חדש , אם אצליח לבטל אותו איך אני מקבל כרטיס חדש ואיך זה יוטען לי מחדש?

@אשל חב"ד

הייתי זכאי במשך כל המענקים (אחרי הקורונה וכן 2023 וכו') אבל לא קיבלתי כרטיסים (כנראה כשחילקו את הכרטיסים עדיין לא התעדכן ההנחה שלי בארנונה)
2 שאלות
1)ל2024 יש לי כבר הנחה בארנונה הרבה מעל 70% איך ומתי אקבל כרטיס
2) מה עושים אם כל המענקים הקודמים שמגיע לי אבל לא קיבלתי
1. יגיע אליך כרטיס.
2. מי שלא קיבל לא קיבל, תם ונגמר.

הכרטיס שלי מהמענקים של 2021
איך אני מבקשת כרטיס חדש או מעדכנת את הקיים?
ל2023 כבר אי אפשר לעדכן, הסתיים הפרוייקט.
אם יש זכאות ב2024, ניתן יהיה לשייך את הכרטיס אם וכאשר תקבלי הודעה על זכאות, זה יקח חודש ויותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה