- הוסף לסימניות
אפשר לקבל גם ללא ילדיםמכמה ילדים מקבלים ?
מ 70%וכמה אחוזי הנחה בארנונה צריך?
עכשיו אמור להיות הפרסום על 2025
אפשר לקבל גם ללא ילדיםמכמה ילדים מקבלים ?
מ 70%וכמה אחוזי הנחה בארנונה צריך?
לא אחריותי ולא זוכר איפה ראיתי את זה, ראיתי את זה היום אולי ב"מבזכי העדכונים"? לא בטוחאפשר לקבל גם ללא ילדים
מ 70%
עכשיו אמור להיות הפרסום על 2025
כמה שהעירייה תדווח להם, שזה לפי מתי שביקשתם. תנסו עכשיו לדווח לעירייה על שנת 24 עוד ילד.2)הנחה בארנונה קיבלתי לשנת 2024 לפי מספר ילדים מסוים ובמהלך שנת 2024 נולד ילד נוסף בלע"ה לפי כמה מקבלים את המענק
רק מי שזכאי להנחה ב24.האם מי שקבל ב- 2023, מקבל אוטומטית ב- 2024? או רק אם זכאי ל- 70% הנחה בארנונה לפי מבחן הכנסה ב- 2024?
השאלה היתה אם מקבלים על ילד שנולד באמצע השנה או שנקבע לפי תחילת השנה כמו בארנונהכמה שהעירייה תדווח להם, שזה לפי מתי שביקשתם. תנסו עכשיו לדווח לעירייה על שנת 24 עוד ילד.
רק מי שזכאי להנחה ב24.
גם בארנונה אפשר לעדכן את ההנחה (נניח מ80% ל90%) מהתאריך שבו נולד הילד.השאלה היתה אם מקבלים על ילד שנולד באמצע השנה או שנקבע לפי תחילת השנה כמו בארנונה
לי הוטען אתמוללא הטעינו לאף אחד עדיין.
לפני דבריהם הטעינה תתבצע סוף החודש
?בבית שמש איך משיגים כרטיס למי שקיבל הנחה ב2024 ואין לו כרטיס בכלל?
אין בזה כללים.@אשל חב"ד במחילה אולי תכתוב את הכללים בצורה פשוטה פעם אחת, מתי מתמלא הכרטיס, מהו החישוב של הסכום, ותחסוך את עשרות השאלות הרבות, אני לא הצלחתי למצוא בשום מקום באינטרנט את הכללים של המיזם.
מעניין, אני השבוע פעם ראשונה קבלתי, בוודאות לא קבלתי לפני שנה, יש לי מה לבקש על מה שפעם קודמת לא קבלתי?אין בזה כללים.
אנחנו אחראים על אזור 1, היה פרוייקט לפני שנה , הזכאים קיבלו 300 שקל להורה, 225 שקל לילד, בהגבלה של עד 8 ילדים.
אתמול בוצעה השלמה (רק לאלו שקיבלו פעם קודמת ולא לחדשים ורק לפי מספר הנפשות שנקלטו פעם קודמת) והוטען לכרטיס שלהם תוספת בסך של 84 שקל להורה, 63 שקל לילד.
ובזה פרוייקט תווי המזון של שנת 2023 תם ונשלם.
עשרות אנשים שואלים שוב ושוב על לידות, על עידכוני נפשות (התשובה ניתנה שוב ושוב, אין שינויים ותיקונים).
רק מי שלא קיבל לפי הכלל הנ"ל, מי שאיבד את הכרטיס עליו לפנות למוקד 0777711174 ולהתאזר בסבלנות כי יש עוד רבים שמתקשרים.
בנוסף, מי ששייך לאזור 2 (שכולל גם את בני ברק) מטופל על ידי עמותת פתחון לב, ולא קשור אלינו.
בכל מה שנוגע לפרוייקט נוסף (תווי מזון משרד הפנים לזכאי 2024), אנו נערכים אליו, תעקבו אחרי הפרסומים של משרד הפנים ושל הרשות המקומית.
לא קראת?מעניין, אני השבוע פעם ראשונה קבלתי, בוודאות לא קבלתי לפני שנה, יש לי מה לבקש על מה שפעם קודמת לא קבלתי?
מקבלים השלמה של 83 ש"ח להורהלא אחריותי ולא זוכר איפה ראיתי את זה, ראיתי את זה היום אולי ב"מבזכי העדכונים"? לא בטוח
תכלס מי שאין לו ילדים לא נראה לי שיש לו 70% הנחה בארננוה,
אבל אולי כן אז בהחלט מגיע בערך 220 לו ועוד 150 על אישתו או הפוך,
מי שיש לו כרטיס שפשוט יתקשר ויקיש את הספרות של הכרטיס לשמוע אם יש ייתרה.
אני לא זוכר את המספר אני יחפש אותו בל"נ עוד מעט.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים