- הוסף לסימניות
כמה?לי נכנס עכשיו יותר
כי זה סה"כ השלמה
כמה?לי נכנס עכשיו יותר
900+ לא זוכר בדיוקכמה?
כי זה סה"כ השלמה
מוזר מאד כי ב 2023 היה רק כרטיס אחד900+ לא זוכר בדיוק
וזה נכנס ב2 כרטיסים
אולי בכרטיס השני היה עוד מפעם שעברה
אין לי מושג....
אין בזה כללים.
אנחנו אחראים על אזור 1, היה פרוייקט לפני שנה , הזכאים קיבלו 300 שקל להורה, 225 שקל לילד, בהגבלה של עד 8 ילדים.
אתמול בוצעה השלמה (רק לאלו שקיבלו פעם קודמת ולא לחדשים ורק לפי מספר הנפשות שנקלטו פעם קודמת) והוטען לכרטיס שלהם תוספת בסך של 84 שקל להורה, 63 שקל לילד.
ובזה פרוייקט תווי המזון של שנת 2023 תם ונשלם.
עשרות אנשים שואלים שוב ושוב על לידות, על עידכוני נפשות (התשובה ניתנה שוב ושוב, אין שינויים ותיקונים).
רק מי שלא קיבל לפי הכלל הנ"ל, מי שאיבד את הכרטיס עליו לפנות למוקד 0777711174 ולהתאזר בסבלנות כי יש עוד רבים שמתקשרים.
בנוסף, מי ששייך לאזור 2 (שכולל גם את בני ברק) מטופל על ידי עמותת פתחון לב, ולא קשור אלינו.
בכל מה שנוגע לפרוייקט נוסף (תווי מזון משרד הפנים לזכאי 2024), אנו נערכים אליו, תעקבו אחרי הפרסומים של משרד הפנים ושל הרשות המקומית.
כןלגבי המיזם לבטחון תזונתי- מי שבוחן את זה אלו העוסי"ות משפחה?
מתקשרים למוקד 0777711174מה עושים כשלא מוצאים את הכרטיס?
אם קיבלתם את ההנחה, אתם לא צריכים לעשות כלום.
הפרוייקט לזכאי 2024 עוד לא התחיל.מענין
התקשרתי ואמרו שאים לי זכאו.
זה בגלל שעוד לא הונפק כרטיס ראשוני?
יש באינטרנט, כל אזור (1 או 2, כתוב על הכרטיס) רשימת חנויות שונה.אשמח לקבל את רשימת החנויות שבהם ניתן לממש את הכרטיס
חד פעמיתזו הטענה חד פעמית או כל חודש?
מי שאין לו כבר הכרטיס להיכן יש לפנות ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים