תקשיב @אשל חב"ד אתה גדול מהחיים
ישר כוח על הסבלנות הנדירה!!!
אולי כדאי לנעול את האשכול ולהקפיץ אותו מידי פעם
השאלות חוזרות על עצמם כל הזמן....

אני קיבלתי הנחה על שנת 2024 ועוד לא קיבלתי כרטיס השאלה האם אני יקבל כרטיס והאם זה מגיע אוטומטית אחרי שמקבלים הנחה או שצריך לפנות למישהו ?
תודה מראש

הוכנס לי סה"כ 420 ש"ח
לפי מה החישוב?
מי יודע?
נראה לי מעט מידי
האם זה רק השלמה משנה שעברה?

תכלס מתי תהיה החלוקה השניה?

להלן ציטוט מפירסום לגבי החלוקה הבאה על שנת 2024:
סכום המענק נקבע לפי גודל המשפחה: ראש
משפחה זכאי ל200- שקלים, וכל נפש נוספת במשק
הבית מזכה ב150- שקלים נוספים, עד לתקרה
של 1,600 שקלים.

אש''ל חב''ד התקשרתי על אובדן כרטיס ואומרים שמה האם אני רוצה לבטל ולרוקן את הכרטיס מה הכוונה שאם יש שמה כסף זה מתרוקן ומתמלא בכרטיס החדש?

למה לא קיבלתי עדכון להטענה
כן קיבלתי ב2024 על 2023
קיבלתי דרך פתחון לב

היו לי שלושה כרטיסים ואחד מהם אבד
כנראה שהכסף הוטען בדיוק שם
מהמוקד חזרו אלי והשאירו אותי על הקו שעה שלמה ואז התנתק
מה אני אמורה לעשות?

יש אפשרות להירשם לזה?
או שזה רק מי שהיה לו בעבר?
מישהוא יכול להסביר איך זה עובד??

יש אפשרות להירשם לזה?
או שזה רק מי שהיה לו בעבר?
מישהוא יכול להסביר איך זה עובד??
בעבר זה עבד דרך העיריות (לפי נתונים של הנחה)
אולי ב2025 יהיו שינויים,

אבל מה שהיה היה ואי אפשר להירשם למפרע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה