שאלה דחופה ל@אשל חב"ד
אנחנו זכאים לתוי מזון בעקבות הנחה בארנונה , אני מדברת על הפעימה של שנה שעברה (עוד לא קיבלתי אותה)
במוקד הטלפוני של אשל חבד אומרים לי שאנחנו זכאים אך הפרטים לא אומתו עדין מול מרשם האוכלוסין ושנתקשר בעוד שלוש ימים, ככה כבר מעל שנה , אין לי אפשרות להגיע לנציג , ניסיתי את כל הדרכים , בעירייה העבירו את הפרטים כמו שצריך , גם אני וגם בעלי רשומים במשרד הפנים באותה העיר , אני ממש מתוסכלת מהמצב ואין לי למי לפנות , האם לעוד מישהו זה קרה? מישהו יודע מה הבעיה? מה אני יכולה לעשות?
תודה רבה!

שאלה דחופה ל@אשל חב"ד
אנחנו זכאים לתוי מזון בעקבות הנחה בארנונה , אני מדברת על הפעימה של שנה שעברה (עוד לא קיבלתי אותה)
במוקד הטלפוני של אשל חבד אומרים לי שאנחנו זכאים אך הפרטים לא אומתו עדין מול מרשם האוכלוסין ושנתקשר בעוד שלוש ימים, ככה כבר מעל שנה , אין לי אפשרות להגיע לנציג , ניסיתי את כל הדרכים , בעירייה העבירו את הפרטים כמו שצריך , גם אני וגם בעלי רשומים במשרד הפנים באותה העיר , אני ממש מתוסכלת מהמצב ואין לי למי לפנות , האם לעוד מישהו זה קרה? מישהו יודע מה הבעיה? מה אני יכולה לעשות?
תודה רבה!
@אשל חב"ד

מניסיון להתקשר לאשל חבד אחרי המתנה של חצי שעה נאמר שלום ולהתראות ומתנתק
האם יש צורה להתקשר אליהם?
ובנוסף מי שלא הוטען לו וכמקיש תעודת זהות אומר לו שזכאי יכול בשלוחה שם להקיש מספר כרטיס מחלוקה קודמת והוא משייך את זה גם לחלוקה הזאת

@אשל חב"ד קבלתי בשנת 2023 ולא הוטען לי כרגע שום כסף בכרטיס וכשאני מחכה חצי שעה במוקד הטלפון מתנתק מה אפשר לעשות בשביל לקבל את הכסף

באיזה רשתות ניתן לקנות בבני ברק?
איך מעדכנים מספר נפשות? זה אוטומטי על ידי העיריה בזכאות ל-2025?

אשמח לדעת האם גם ב-בתוי המזון שיחולקו על שנת 2025 יהיה אותו סכום של 2024?

במו"ע פורסם שהסכום לשנת 2024 (החלוקה הקרובה) יהיה 200 להורה ו150 לילד

נערך לאחרונה ב:
למישהו כבר יש מידע מה קורה עם פתחון לב, מתי הם הולכים להטעין,

שאלת תם בלת"ק ....
מי שהיה לו זכאות ב2024 להנחה בארנונה ל80 אחוז צריך לקבל את הכרטיס לא?
א"כ איך מקבלים אותו???
למי לפנות וכו'?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה