@אשל חב"ד
אישרו לי הנחה בארנונה אחרי ה15/12 ואומרים לי בטלפון שאני לא זכאי האם אני צריך לבקש בקשה מהעירייה או שזה יתעדכן בעדכון הבא

כלל זה נקוט בידי
שכל מסמך שהרשויות מבקשות, זאת אומרת שאין להם את זה.
אינו כן.
ע"ע חופשת לידה שהביטו"ל מבקשים מסמכים למרות שיש להם אותם.
הם מבקשים, כי ע"פ החוק רק מי שתובע חופשת לידה מקבל [גם מענק עבודה זה כך], והגשת המסמכים זה קובע את גובה התביעה, אבל רשויות אחרות באמת אם מבקשים זה אומר שאין להם גישה לזה, או שהם עצלנים לחפש בעצמם,

הם מבקשים, כי ע"פ החוק רק מי שתובע חופשת לידה מקבל [גם מענק עבודה זה כך], והגשת המסמכים זה קובע את גובה התביעה, אבל רשויות אחרות באמת אם מבקשים זה אומר שאין להם גישה לזה, או שהם עצלנים לחפש בעצמם,
מה שהעיריות מקבלות זה רק שמות של המעסיקים, לא סכומי הכנסות מכל אחד מהם.
וזה רק שאדם לא יגיד שהוא לא עובד, בזמן שהוא כן.

מה שהעיריות מקבלות זה רק שמות של המעסיקים, לא סכומי הכנסות מכל אחד מהם.
וזה רק שאדם לא יגיד שהוא לא עובד, בזמן שהוא כן.
לא נכון הם מקבלים גם את סכום ההכנסה

יש אופציה לבחור האם מעונינים בסינכרון זה לא אוטמטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה