מישהו יודע איזה מסמכים צריך כשמגישים בקשה לתווי מזון בעיריית ירושלים ?
כי הגשתי בקשה צירפתי תלושים וצילום ת"ז ודחו לי את זה כי לא הוגשו המסמכים המבוקשים

בלת''ק.
אם לא קיבלתי בפעם קודמת (כי לא הגשתי בקשה), איך אני אמור לקבל עכשיו?
למי אני פונה?

@אשל חב"ד
אם יש לך הנחה בארנונה לפחות 70% על 2024, אין צורך לעשות כלום, העירייה מעבירה את השם שלך לעמותה ותקבל אוטומטית.
אם אין לך הנחה בארנונה אתה יכול להגיש בקשה לזכאות ברשות המקומית בה הינך מתגורר.

אם הייתה לכם הנחה בארנונה ב2024 לא צריך לעשות כלום
אם לא, היו בשבועיים האחרונים כמה פעמים החתמות אצל עו"ד הן מטעם דגל והן מטעם הסיעה החסידית, תבדקו אצלם אם עדיין יש.
איך יוצרים עימם קשר?
תודה

סליחה על הבורות, לא הצלחתי להשתלט על עומס המידע.

שאלה 1: מי שלא קיבל הנחת ארנונה ב-2024 מסיבה צדדית, אך ע"פ כללי משרד הפנים זכאי -
האם יכול להגיש בקשה ולקבל את המענק?

תודה מראש לכל המשיבים.

השאלה העיקרית היא כיצד מגישים את הבקשה? מי שלא קיבל הנחת ארנונה?

אני מנסה להגיש בקשה בעיריית מודיעין עילית ולא מבין למה מבקשים תלושים מ-2022? למה לא מ-2023 או מ-2024?

יש שמועה שב10/02 יטענו הכרטיסים
אבל אני לא יודע אם זה רק לאלו שיש להם הנחה בארנונה
או גם לאלה שאין להם והגישו בקשה

רק שימו לב שבהמון רשתות מזון הכרטיסים לא יכובדו.
גם בכאלו שכיבדו בעבר-הרשימה ממש לא מעודכנת וכל הזמן עוד רשתות וחנויות מפסיקות לקבל.
(על החתום-מנהלת רשת שהפסיקה בצער לקבל עקב לקיחת אחוזים לא הגיונית של העמותות המפעילות)

איך מקבלים את הכרטיס ?
שנה שעברה לא היינו זכאים והשנה כן.

רק שימו לב שבהמון רשתות מזון הכרטיסים לא יכובדו.
גם בכאלו שכיבדו בעבר-הרשימה ממש לא מעודכנת וכל הזמן עוד רשתות וחנויות מפסיקות לקבל.
(על החתום-מנהלת רשת שהפסיקה בצער לקבל עקב לקיחת אחוזים לא הגיונית של העמותות המפעילות)
שיקול שלכם,
אבל הציבור ינדוד למקום שכן יקבלו את הכרטיסים,
בכל אופן זו מתנה של אלפי שקלים.

שיקול שלכם,
אבל הציבור ינדוד למקום שכן יקבלו את הכרטיסים,
בכל אופן זו מתנה של אלפי שקלים.
רק הבאתי לידיעת הציבור שעוד מעט לא יהיו רשתות מזון שמקבלות.
הרשתות הגדולות כבר הפסיקו לפני כמה חודשים והקטנות מצטרפות למהלך
אולי לציבור יש כח ויוכל לפעול בענין-כולנו נשמח!

אני החודש קניתי עם הכרטיס ברמי לוי וביש חסד.

הציבור הוא לא צד ואין לו כח,
מי שמקבל מתנה אומר תודה יפה, ואין לו זכות להתנגד או ללחוץ,

אם לא יישארו רשתות המפעילים יצטרכו לבד לעשות משהו.

אני החודש קניתי עם הכרטיס ברמי לוי וביש חסד.
יש חסד בכמה מהערים כבר לא מקבלים.
ושוב זה מידיעה לא השערה-
בחלוקה הבאה של 2024 הרבה רשתות לא יקבלו.
באמת חבל!!!!
אבל עסק צריך גם להרוויח בשביל להתקיים במיוחד במזון שכל אחוז משמעותי מאד.
(לשם השואה כרטיסי להחזיקם ולהחיותם גובים שליש עמלה תפעולית לעומת אשל חבד ותנאי העברת כסף הרבה יותר נורמלית)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה