אז מה אם כן הכוונה לחריגים, ואלה שמקבלים ע"פ קריטריונים של ביטוח לאומי?
דרך העירייה זה רק מי שזכאי מטעמי הכנסה.
או אוטומטית מי שיש לו הנחה בארנונה מ70% או מי שזכאי לזה רק אין לו דירה ע"ש, שהוא מגיש עכשיו בקשה דרך העירייה.
אם אתם זכאים דרך ביטוח לאומי אז הם יעבירו את השמות.

בנושא שונה יש למשהו מושג עם לזכאי 2024
זה דווקא כרטיס חדש או שיהיה אפשר לעשות שיוך לכרטיס הישן?

נערך לאחרונה ב:
שאני אבין
הטעינה הקרובה מתבססת על נתוני ההכנסות מ2022-2023?

בנושא שונה יש למשהו מושג עם לזכאי 2024
זה דווקא כרטיס חדש או שיהיה אפשר לעשות שיוך לכרטיס הישן?
עוד לפני ההטענה, על הזכאי לשייך דרך המערכת הטלפונית את הכרטיס שבידו כדי שנדע שיש בידו כרטיס.

במידה ולא מתבצע שיוך, או בזכאים חדשים שמעולם לא היה להם כרטיס, אנחנו שולחים כרטיס לבית הזכאי, באמצעות חברת משלוחים.

אם היה לי הנחה מרבית בארנונה ב2024 מתי אני אמור לקבל? עכשיו זה לא יקרה???

או אוטומטית מי שיש לו הנחה בארנונה מ70% או מי שזכאי לזה רק אין לו דירה ע"ש, שהוא מגיש עכשיו בקשה דרך העירייה.
למה אני מכיר מישהו מהקהילה שאמור להיות זכאי ע"פ הנ"ל, ושום כלום?
ומה הוא יכול לעשות בעניין?

אבל אם יש הנחה של 75% בארנונה בגלל נכות לא זכאי?

עד להטענת הכרטיסים, יש שלבים שונים של בקרות שעלינו לעבור, בינתיים העלינו את שמות הזכאים למערכת.

כשנקבל את האישור הסופי נבצע את ההטענה, ואז, הודעה טלפונית נשלחת לזכאי.

עוד לפני ההטענה, על הזכאי לשייך דרך המערכת הטלפונית את הכרטיס שבידו כדי שנדע שיש בידו כרטיס.

במידה ולא מתבצע שיוך, או בזכאים חדשים שמעולם לא היה להם כרטיס, אנחנו שולחים כרטיס לבית הזכאי, באמצעות חברת משלוחים.
עשיתי שיוך כבר לפני שבועיים בזכאות של 2023
זה יעשה לי שיוך אוטומטית ל2024?

אשל תודה רבה על הכל המענה
אנחנו קיבלנו הנחה עס 80 אחוז לשנת 2024 והכרטיסים שהיו לנו בעבר נעלמו מה עושים ?האם אנחנו אמרוים לקבל את הכסף ומה לגבי הכרטיסים?
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה