- הוסף לסימניות
איך, ואיפה המשרד אני מביתר עילית . תודהאפשר גם לקחת כרטיס חדש מהמשרד
איך, ואיפה המשרד אני מביתר עילית . תודהאפשר גם לקחת כרטיס חדש מהמשרד
המשרד בירושלים, אבל יש גם נקודת איסוף בביתר, אבדוק.איך, ואיפה המשרד אני מביתר עילית . תודה
וואו תודה רבה על העזרה והמענה המהירהמשרד בירושלים, אבל יש גם נקודת איסוף בביתר, אבדוק.
לעיריה, הם יכולים לשלוח לעמותה השלמותבכל הפעימות הקודמות קבלנו את המענקים,
בשנת 2024 עקב טעות של העיריה קבלנו הנחה של 40 אחוז בארנונה,
ורק בימים האחרונים של השנה הצלחנו לתקן את הטעות ולעדכן את ההנחה ל 70 רטרואקטיבית על כל השנה.
כשפנינו לעמותה האחראית על החלוקה אצלנו, הם אומרים שאיננו מופיעים כלל ברשימות.
מה עושים? למי אפשר לפנות?
בסיום תהליכים שונים שטרם הושלמו.מתי אמורים להטעין את הסכום על שנת 2024?
יישר כוח.
זה אומר שאתם זכאים.במערכת הטלפונית אני שומע שאני זכאי, אבל סכום הזכאות הוא 0 שקלים, וכן הסכום שכבר הוטען הוא 0.
מה זה אומר?
עד להטענת הכרטיסים, יש שלבים שונים של בקרות שעלינו לעבור, בינתיים העלינו את שמות הזכאים למערכת.
כשנקבל את האישור הסופי נבצע את ההטענה, ואז, הודעה טלפונית נשלחת לזכאי.
עוד לפני ההטענה, על הזכאי לשייך דרך המערכת הטלפונית את הכרטיס שבידו כדי שנדע שיש בידו כרטיס.
במידה ולא מתבצע שיוך, או בזכאים חדשים שמעולם לא היה להם כרטיס, אנחנו שולחים כרטיס לבית הזכאי, באמצעות חברת משלוחים.
לא יודע, הזכאות נקבעת רק על ידי הרשות המקומית.@אשל חב"ד
שלום וברכה
הגשתי בקשה לעיריית ירושלים בעניין תלושי המזון
הכנסתי הממוצעת הינה 1942 (עבדתי רק בחלק מהזמן ובחודש אוקטובר קיבלתי אבטלה ע"ס 1163)
בנוסף הכנסה של בעלי מהכולל ע"ס 1150
לפי הסימולטור אנחנו זכאים להנחה
תשובת האגף לבקשתי היתה: סיבת דחיה: לא הוגשו את המסמכים המעידים על זכאותך למבחן הכנסה לשנת 2024
אדגיש שנה קודמת לא הייתה ארננה על שמינו - השנה יש ביקשנו הנחה אך עדיין לא קיבלנו תשובה
האם ידוע לכם מה עלי לעשות בנידון ?
תודה רבה
בעיריית ביתר אמרו לי שהם עדיין לא שלחו את השמות, זו אינפורמציה שהמערכת הטלפונית לא נותנת. לתשומת ליבכם.יש רשויות שלא שלחו לנו שמות, המערכת הטלפונית נותנת גם את האינפורמציה הזאת.
כל רשות שולחת יותר מפעם אחת, כך שאין משמעות לדברים.בעיריית ביתר אמרו לי שהם עדיין לא שלחו את השמות, זו אינפורמציה שהמערכת הטלפונית לא נותנת. לתשומת ליבכם.
וואו תודה רבה על העזרה והמענה המהיר
שלום רב, יש לך חדש בשבילי או שתיתן לי את הכתובת בירושלים וכן האם מחילפים לי את זה במקוםוואו תודה רבה על העזרה והמענה המהיר
הכתובת בירושלים רחוב הכנסת אורחים 1, קומה עליונה בין השעות 10 ל17 בימים א עד ה.שלום רב, יש לך חדש בשבילי או שתיתן לי את הכתובת בירושלים וכן האם מחילפים לי את זה במקום
מה מצהירים?אפשר להגיש בעירייה, אבל רק בצירוף כל המסמכים [תלושים וכו']
אם עושים תצהיר בפני עו"ד, אין צורך להגיש מסמכים
עיריית אלעד ובית שמש שלחו לכם נתונים?כל רשות שולחת יותר מפעם אחת, כך שאין משמעות לדברים.
במענה הקולי שומעים האם קיבלנו את השם שלכם או לא, במידה ולא, אין לנו אינפורמציה נוספת לתת, כל המשך בירור רק ברשות המקומית.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //