@אשל חב"ד אם ב2024 קבלנו זכאות להנחה 60%
וב2025 נולד לנו ילד נוסף, האם זה משנה את הזכאות לתוי מזון,
או שזה רק לפי הנתונים שהיו ב2024?

הכי מהיר לאסוף כרטיס מאחד המוקדים, או מהמשרד הראשי של אשל חב"ד.
@אשל חב"ד ,
תודה רבה על המענה,
האפשרות היא רק להגיע פיזית למשרד ברחוב הכנסת אורחים בי-ם,
או שיש גם מוקד במודיעין עילית - ואם כן איפה הוא , ומתי אפשרי?

האם האריכו את האפשרות לתת זכאות אחרי ה- 15.2? כי אצלינו ברשות עדיין לא פתחו אפשרות להגיש חריגים...

מה זה ?? באתר של עריית ירושלים הצהרה בפני עורך דין הצהרה שמה ???
1739171129334.png

אם יש מישהו שהגיש בקשה לעריית ירושלים ויכול להסביר לי מה אני עושה בכל הבירוקרטיה שם
זה ממש יעזור לי

נעלם לי הכרטיס וביטלתי את זה ואמרו לי שזה יגיע תוך חודש ולא הגיע איך אני יכול לדעת פרטים על זה מספר טלפון לבירורים וכו' אשמח אם מישהו יכול לעזור לי

האם מישהו יודע איך מחשבים ?
הכנסות הרי צריך משנת 2023
ומספר הנפשות גם משנת 2023 או 2024

אמורה להיות פעימה חדשה לאחר הפעימה של דצמבר, מתי היא תהיה והאם יתכן שמי שהיה זכאי עקב הנחת ארנונה שהפעם לא יהיה זכאי?

דחוף
עד מתי אפשר להגיש ואם יש למישהו קישור להגשה לעיריית מודיעין עילית כדי שנוכל להגיש לפני שיעבור הזמן?

מה אני עושה עם עבדתי מה01/2023 עד ה08/2023
יש אופציה של חודשים 10-11012 או את כל השנה מה עדיף לי?.

מה אני עושה עם עבדתי מה01/2023 עד ה08/2023
יש אופציה של חודשים 10-11012 או את כל השנה מה עדיף לי?.
מאיפה נדע מה עדיף לכם?
בכל מקרה תצטרכו להביא אישורי הכנסה על סוף השנה, אם לא עבדתם אז מה כן? דמי אבטלה? סתם לא לעבוד מצריך אישור חתום ע"י עו"ד או רב (תלוי בעיר)

מתי יטען הכרטיס, יודעים?

אש''ל חב''ד נעלם לי הכרטיס וביטלתי את זה ואמרו לי שזה יגיע תוך חודש ולא הגיע איך אני יכול לדעת פרטים על זה מספר טלפון לבירורים וכו' אשמח אם מישהו יכול לעזור לי

@אשל חב"ד בתחילת שנה גרתי בירושלים וכעת בבית שמש. הכרטיס הישן אבד. אצל מי אני אמור להירשם?
בטלפון אומרים שאני לא זכאי. קיבלתי הנחה בירושלים מאוד מאוחר (תחילת 2025, בשל מסמך שהיה חסר) ולכן כנראה אני לא מעודכן.
תודה על הסבלנות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה