- הוסף לסימניות
לא מתבצע מאליו.איך עושים שיוך והאם זה מתבצע מאליו?
ומה מס׳ הטלפון שאיתו ניתן לדעת האם אני זכאי?
תודה
המוקד הטלפוני הממוחשב 0777711174
לא מתבצע מאליו.איך עושים שיוך והאם זה מתבצע מאליו?
ומה מס׳ הטלפון שאיתו ניתן לדעת האם אני זכאי?
תודה
תבדקו במוקד הטלפוניתודה. האם אני אמור לבקש עכשיו מהרשויות שיעדכנו אותי. וא"כ מי?
כשיגיע זמן ההטענה, תשמעו במענה הקולי גם את הסכום.אשל חב׳׳ד תודה על המענה המהיר, נאמר לי שאני זכאי אך לגבי היתרות הוא אומר 0 שקלים כולל מה שאמור להיכנס, מה זה אומר?
יש שמועה שב10/02 יטענו הכרטיסים
אבל אני לא יודע אם זה רק לאלו שיש להם הנחה בארנונה
או גם לאלה שאין להם והגישו בקשה
כתבתי שזה רק שמועה בעלמאחלמא טבא חזית
(בתרגום חפשי: חלום טוב חלמת)
מ10/2 אפשר לשייך את הכרטיסים,כתבתי שזה רק שמועה בעלמא
לשיוך הכרטיס לא מתקשרים למספר הנ"ללא מתבצע מאליו.
המוקד הטלפוני הממוחשב 0777711174
ניתן להתקשר למס' זה 0777711174לשיוך הכרטיס לא מתקשרים למספר הנ"ל
אלא ל0777711179
הוא כתב את זה כאן, באחד התשובותא. מתי שעות פתיחת המשרד?
לאב. הזמנתי כרטיס (עקב אבדן) ועדין לא הגיע אלי האם הכסף יעלם לי בסוף (כי יקח זמן עד שאני יוכל לעשות שיוך)?
אכן אמור להיות אוטומטי.אשמח להבין
כתושב הצפון אני אמור לקבל דרך פתחון לב
ב 2023 לא היה לי הנחה
ב 2024 היה הנחה
לא קיבלתי אף פעם את הכרטיס הנ"ל
התקשרתי ובמענה הקולי אין מידע לגבי כרגע
יש משהו שצריך לעשות?
לפנות לעיריה וכדומה או שזה אמור להיות אוטומטי?
תודה רבה על כל המענה והסבלנותכשיגיע זמן ההטענה, תשמעו במענה הקולי גם את הסכום.
@אשל חב"ד מה עושים אם נאבד הכרטיס לפני הפעלתו?
בשלוחה 5 הוא לא נותן לי להזמין חדש כי הוא אומר שאין כרטיס על ת"ז שהקשתי.
תודה רבה על המענה והעזרה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //