שמגיע לנו 1150 שח ומתוכם הוטען 0 שחמה אומרים לכם במענה הקולי בטל' של אשל חב"ד?
אז כנראה אכן לא הוטען עדיין לכולם.שמגיע לנו 1150 שח ומתוכם הוטען 0 שח
מצטרף לשאלה.איך מעדכנים כרטיס בפתחון לב?
אנחנו אמורים להיות זכאים ולא נטען
איך בודקים זכאות בלי לחכות שנציג יחזור אליך?
אחרי ששומעים את התקליט הזה יש כל מיני אפשרויות ואחת מהם היא סכום הזכאות.בתקליט איפה ששומעים זכאות וכמה זכאים אני שומעת את ההודעה הזאת:
שלום רב עידכונך- כי במידה ולא מימשת את מלא הזכויות של הכרטיס המזון שברשותך וככל ותהיה זכאי לפעימה נוספת לא תהיה נוכל לבצעה כל עוד לא ימומש. ניתן להתעדכן ברשימת נקודות המכירה...
יתכן ואם יש בכרטיס אגורה- 0.01 זה מעכב טעינה? הלכתי אחרי צהרים לחנות שתקבל את האגורה..
אב למה לא מופיע לי סכום זכאות? הגשנו ארנונה לפני כולם, ברגע שהיה אפשר.
ניסיתי היום כמה פעמים להתקשר לפתחון לב וחוץ ממוקדנית שלוקחת פרטים ויחזרו אלי.. אין שירות.
תעריכו את אשל חבד...
איפה המוקדיםמדווחים על אובדן, הולכים לאסוף כרטיס חדש מאחד המוקדים, או ממתינים לקבלת כרטיס חילופי
היי הסכום ששומעים שזכאים בו הוא הסכום הסופי לכל השנה?בינתיים רק לזכאים שביצעו שיוך
בדיוק גם אני לא הבנתי כי שמעתי גם על זכאות אבל נשמעת לי הזכאות הישנה....אחרי ששומעים את התקליט הזה יש כל מיני אפשרויות ואחת מהם היא סכום הזכאות.
אבל עוד לא הצלחתי להבין באמת איפה הכסף אמור להגיע אלי לכרטיס הישן שיש לי מ2021 או שאני אמור לעשות לו איזה שיוך? או שאמורים לשלוח כרטיס חדש?
בקיצור אם מישהו יכול להרים את הכפפה ולתת פרטים על פתחון לב נשמח מאוד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים