- הוסף לסימניות
- #1,181
איך עושים שיוך?שיוך צריך לעשות, זה פרוייקט חדש.
המצב שלכם כרגע בדיוק כפי שנאמר במענה הקולי.
והאם גם אם הכרטיס פועל ויש בו יתרה צריך לעשות שיוך?
תודה רבה
איך עושים שיוך?שיוך צריך לעשות, זה פרוייקט חדש.
המצב שלכם כרגע בדיוק כפי שנאמר במענה הקולי.
לא הבנתי זה לא בעיה אצלכם במערכת? פעם שעברה קיבלתי על כל הילדים והפעם אני זכאי רק לילד אחד? זה טעות של הערייה? איך אני מעדכן את הרשות המקומית?אין קשר בין הפרוייקט הזה לפרוייקטים הקודמים.
מספר הילדים מגיע מהרשות המקומית, ורק הם יכולים לתקן.
הבנת נכוןלא הבנתי זה לא בעיה אצלכם במערכת? פעם שעברה קיבלתי על כל הילדים והפעם אני זכאי רק לילד אחד? זה טעות של הערייה? איך אני מעדכן את הרשות המקומית?
פועל ומוטען מהפרוייקט הקודם, אין לו קשר לפרוייקט הנוכחי, הסברנו עשרות פעמיםאיך עושים שיוך?
והאם גם אם הכרטיס פועל ויש בו יתרה צריך לעשות שיוך?
תודה רבה
אשל חב"ד@אפשר לאסוף מהמוקד.
לא מופיע שום סכום...אחרי ששומעים את התקליט הזה יש כל מיני אפשרויות ואחת מהם היא סכום הזכאות.
מה זה שיוך? הכרטיס של 2023? לא? זה זה שנטען לפני תקופה..אבל עוד לא הצלחתי להבין באמת איפה הכסף אמור להגיע אלי לכרטיס הישן שיש לי מ2021 או שאני אמור לעשות לו איזה שיוך? או שאמורים לשלוח כרטיס חדש?
הלוואיבקיצור אם מישהו יכול להרים את הכפפה ולתת פרטים על פתחון לב נשמח מאוד.
יכולה לקחת.אשל חב"ד@
האם מי שיש לו זכאות ל-2024 ולא קיבל כרטיס יכול לקחת מהמוקד? (במודיעין עילית)
איך זה עובד זה רשום על שמי? אני צריכה לבדוק אם העבירו למוקד את הכרטיס שלי?
יגיעו על ידי חברת משלוחים.הכרטיסים מגיעים בדואר או שצריך לקחת מאן שהוא
(בית שמש)
אשמח לדעת
0777711174.לא קיבלתי תשובה, איפה אני מדווחת על אובדן אחרי שהודיעו לי שהכרטיס שלי הוטען והוא נאבד לי?
כרטיסי משרד הפנים בבית שמש, אצל משפחת פקשר, רחוב מנחת יצחק 14/6 בית שמש.אני מבית שמש, אני צריכה ללכת לביתר כדי לקבל חדש אם אני רוצה את זה מהר?
ואם כן איפה בביתר ומה אני צריכה להביא חוץ מתעודת זהות?
יש שעות מסוימות?ישאלו בכל מקרה עשרות פעמים.
המוקד במודיעין עלית.
משפחת קרמר רחוב אבני נזר 28 קומה 3 קרית ספר.
בשעות סבירות כשהם בביתיש שעות מסוימות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים