1. למה יעזור לכם אשל חב"ד?אני רוצה את עזרתכם ולכן יש לי כמה שהאלות
1.אני תושבת המרכז ואני לא מבינה איך אני מקבלת טלפון של אשל חבד
2.אם אני זכאית אז למה פתחון לב אומרים שעדיין הם לא קיבלו עידכון עלינו
מה הסיפור אשמח לעזרתכן
תודה רבה! ופורים שמח!
לא כל המרכז משויך לפתחון לב, לדוג' אלעד שייך לאשל חבדאני רוצה את עזרתכם ולכן יש לי כמה שהאלות
1.אני תושבת המרכז ואני לא מבינה איך אני מקבלת טלפון של אשל חבד
2.אם אני זכאית אז למה פתחון לב אומרים שעדיין הם לא קיבלו עידכון עלינו
מה הסיפור אשמח לעזרתכן
תודה רבה! ופורים שמח!
אני מנסה לעשות שיוך... ומשום מה לא מצליח...שיוך צריך לעשות, זה פרוייקט חדש.
שלום וברכהבהמשך, לאחר תחילת שימוש
לקחת אחר מהמוקדיםשלום וברכה
קיבלתי ממכם היום הודעה שיש ברשותי כרטיס מזון מפעמים קודמות ושאני יפעיל אותו וכו'
למעשה אין לי כרטיס הוא היה בקורונה ומזמן הלך לפח
מה עלי לעשות?
אני מנסה להתקשר אליכם ולא מצליח להגיע למידע בנושא ולא למענה אנושי
אשמח לפרטים
תודה רבה
יש בירושלים מוקד?ל
לקחת אחר מהמוקדים
אם כן אולי מי שיכול לבקש לאשל חבד שבטלפון ישאירו הודעה כזו שמי שאין ברשותו כרטיס שיפנה לאחד המוקדים כדלהלן וכו'יש בירושלים מוקד?
איפה יש מוקדים??????????ל
לקחת אחר מהמוקדים
איזה עיראיפה יש מוקדים??????????
במקרה שיש אי התאמה בין השם כפי שהתקבל מהרשות המקומית לשם כפי שמופיע במרשם, מתקבלת הודעה כזו.
כנ"לשואל בשביל חבר
כבר יותר מחודש שאומרים לו בתקליט של בדיקת זכאות שהוא זכאי אבל עדכון הפרטים שלו לא הסתיים מול מרשם האוכלסין זה מראה על בעיה או שכך זה אמור להיות?[אשל חבד]
אין צורך ללכת למוקדים, המוקדים מיועדים לאלו שאיבדו כרטיס.איפה יש מוקדים??????????
בשבוע האחרון, יותר מ100 אלף משפחות כבר שייכו את הכרטיסים שלהם, וקיבלו הטענה של סכום הזכאות.הזוי לקרוא ולדעת כמה אנשים נופלים בין הכסאות איפה דרעי שיטפל בזה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //