- הוסף לסימניות
- #1,541
איפה יש בביתר מוקד לאיסוף כרטיסים?מדווחים על אובדן, הולכים לאסוף כרטיס חדש מאחד המוקדים, או ממתינים לקבלת כרטיס חילופי
איפה יש בביתר מוקד לאיסוף כרטיסים?מדווחים על אובדן, הולכים לאסוף כרטיס חדש מאחד המוקדים, או ממתינים לקבלת כרטיס חילופי
איפה יש בביתר מוקד לאיסוף כרטיסים?
ברחוב כנסת יחזקאל 23 משפחת בלוי
כבר כתבו כמה פעמים באשכול,ברחוב כנסת יחזקאל 23 משפחת בלוי
אשל היקר ירושלמים מה איתם?אנחנו באמצע חלוקה, יגיע בקרוב.
כנ"לאשל היקר ירושלמים מה איתם?
תודה רבה
שלום וברכהכנ"ל
אולי יש מוקד בירושלים שניתן לבוא ולקחת? היכן?
הכנסת אורחים 1 ירושלים קומה עליונה.אשל חב''ד איפה אפשר לקחת בירושלים כרטיס חדש? תודה
אפשר לבדוק בשלוחה 1 לאחר שמאשרים את פרטי הזכאות שומעים את מספר המעקב ואפשר לבדוק זאת בבר משלוחים@אשל חב"ד אשמח למענה, כבר לפני כחודשיים קיבלתי הודעה מכם ובקשה לאשר את הפרטים
בסוף ההודעה נאמר לי שתוך כחודש הכרטיס יגיע
אך עדיין לא הגיע
אשמח לדעת מתי כן אמור להגיע..
יעזור לנו מאד לפני החג
בקו הטלפוני, בשלוחה 2 ברור היכן עומד המשלוח, אני מקבלת תשובה שיש עומס ולא ניתן לקבל את השרות
אולי יש מוקד בירושלים שניתן לבוא ולקחת? היכן?
או מתי יגיע השליח
תודה
יגיע@אשל חב"ד
בטלפון אומרים שאני זכאי כולל הכתובת העדכנית אבל טרם הגיע
אני גר בבית שמש, יש צפי מתי יגיע והאם יש מקום בבית שמש שניתן לאסוף במקום לחכות?
ממי קיבלת את ההודעה? האם במענה הטלפוני במוקד אתה מופיע כזכאי? אם כן תקבל כרטיס בשבועות הקרובים, אם לא, עליך לפנות למוסר ההודעה.קיבלתי לפני מעל חודש שאושרתי לקבל סיוע
לצערי אין דרך להשיג אותם
אמרו לי בהודעה שתוך חודש זה יהיה מוכן
עבר כבר לא יודע כמה זמן
איך אני יכול לדעת איפה זה אוחז מתי אני אקבל את זה.
אני גר בביתר.
חוץ מזה יש לי להם עוד כמה שאלות ואין דרך למענה טלפוני.
אז הכרטיס יגיע לביתך בקרוב, תתאזר בסבלנותקיבלתי את ההודעה מ 0777711174
במוקד גם אני זכאי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים