אני עם כרטיס של פתחון לב וניסיתי לנתיב החסד בצפון. ואמרו לי שלא מקבלים. ברשימה פה כן מופיע
קיבלתם מהם את הכרטיס החדש על 2024? או שעדיין זה על 23.
התקשרתי אליהם אמרו לי ששולחים את הכרטיס (כמה זמן זה יקח הם לא יודעים, לא יודעים אם שלחו בכלל). שאלתי אותם אם אפשר להטעין לי את הכרטיס הישן שיש לי מהקורונה אמרו לי שלא..

שלחו לי כרטיס אבל הוא עדיין לא הופעל, כיצד ניתן להפעילו?

מתקשרים למערכת של אשל חב''ד ושם אם אני לא טועה ניתן גם להפעיל ולראות אם יש כסף בכרטיס או לא מה שאני יודע שכבר חילקו את הכרטיסים אם כסף לאנשים
כי ראיתי לפני פסח הרבה אנשים קנים בכריטסים האלו
בהצלחה

@אשל חב"ד
קיבלתי היום את הכרטיס. תודה
1. הוטען לנו כסף פחות ממה שמעודכן בקו שמגיע לנו, מתי יכנס שאר התשלום? (נכנס 1000 ובקו מעודכן 1400)
2. לפני חודש שלחתי למייל עידכון לגבי מס' הנפשות, ובכל זאת הוטען לנו כסף לפי מס' נפשות פחות מהקיים (מדווח בקו 7 ילדים במקום 9)
3. אחת לכמה זמן הכרטיס נטען?

@אשל חב"ד
קיבלתי היום את הכרטיס. תודה
1. הוטען לנו כסף פחות ממה שמעודכן בקו שמגיע לנו, מתי יכנס שאר התשלום? (נכנס 1000 ובקו מעודכן 1400)
2. לפני חודש שלחתי למייל עידכון לגבי מס' הנפשות, ובכל זאת הוטען לנו כסף לפי מס' נפשות פחות מהקיים (מדווח בקו 7 ילדים במקום 9)
3. אחת לכמה זמן הכרטיס נטען?
1. מספר ימים לאחר שימוש בכרטיס, תגיע היתרה.
2. אנחנו לא מעדכנים נפשות, אנחנו מטעינים לפי הנתונים המתקבלים מהרשות המקומית, פנו בענין לרשות המקומית.
3. כל כמה ימים

@אשל חב"ד
לידיעתך בלחיצה על המקש לבירור מצב משלוח הכרטיס ישנו משיב אוטומטי 'שעקב עומס על המערכת לא ניתן לקבל נתונים'
איך נידע מה עם הכרטיס שלנו?

מה עושים שיש בעיה עם פתחון לב? אין עם מי לדבר!!! למי מתלוננים עליהם??
מי יכול לעזור לנו לקבל סכום גדול שמגיע לנו???
השארתי שם בערך 7 הודעות בחודשיים האחרונים ואף אחד לא חזר אלי.

ההודעה שמשמיעים לי כבר כמה חודשים:
שלום רב עידכונך- כי במידה ולא מימשת את מלא הזכויות של הכרטיס המזון שברשותך וככל ותהיה זכאי לפעימה נוספת לא תהיה נוכל לבצעה כל עוד לא ימומש. ניתן להתעדכן ברשימת נקודות המכירה...

@אשל חב"ד
לידיעתך בלחיצה על המקש לבירור מצב משלוח הכרטיס ישנו משיב אוטומטי 'שעקב עומס על המערכת לא ניתן לקבל נתונים'
איך נידע מה עם הכרטיס שלנו?
תנסו להתקשר בשעה מאוחרת יותר, יש מגבלה על מספר המענים סימולטנית לבדיקה זו .

ומי יודע מה עושים במקרה שאבד לי הכרטיס ואני מקבלת הודעות שאנחנו זכאים?
איפה אני מבקשת כרטיס חדש?

איך אפשר להירשם לקבלת הכרטיס?
ככל הנראה אנחנו זכאים על פי הקריטריונים אך לא קיבלנו.
למי ניתן לפנות בנושא?

איך משיגים את אשל חבד הם לא עונים בטלפון כבר כמה ימים שאני רודף אחריהם הם אומרים לי שאני זכאי לכרטיס רק חסר להם פרטים שלי ואז זה עובר לנציג שירות וכבר כמה ימים הם לא עונים שם

איך משיגים את אשל חבד הם לא עונים בטלפון כבר כמה ימים שאני רודף אחריהם הם אומרים לי שאני זכאי לכרטיס רק חסר להם פרטים שלי ואז זה עובר לנציג שירות וכבר כמה ימים הם לא עונים שם
תמתין כמה ימים שיירד הלחץ ואז תתקשר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה