@אשל חב"ד
כתבתי כאן שבתקליט נאמר לנו שאנחנו זכאים, אך טרם אומתו הנתונים,
הפנית אותי לבדוק מול העיריה, שיחזירו את השגיאות מתוקנות
בעיריה אמרו לנו שב22/04 נשלחו אליכם הנתונים הנכונים
(לא ברור לי מה בכלל, כי לא השתנו נתונים מהטעינה הקודמת)
מאז עדיין אין שינוי בתקליט.
זה תקין?
תודה רבה!
זה מענה פרטני שניתן להתייחס אליו ולקבל תשובה רק דרך המענה האנושי במוקד.

יש מה לעשות?
העיריה טוענת שהעבירה את הפרטים שלנו בתחילת 2025
ובמוקד של תווי מזון לא הגיע.
אמרו לי זה מתעדכן לאט חכו בסבלנות

איך לא נופלים בין הכסאות?
זה הגיוני שלא קיבלנו שום הודעה??
לפי העיריה אנחנו זכאים..

יש בעיה שבמשרד הפנים- כרטיסי מזון הכרטיס ע"ש האישה ופרטי הבעל והילדים תחתיה
אבל בעיריה שלחו את שם האב ותחתיו הילדים והאשה.
יכול להוות בעיה?

יש מה לעשות?
העיריה טוענת שהעבירה את הפרטים שלנו בתחילת 2025
ובמוקד של תווי מזון לא הגיע.
אמרו לי זה מתעדכן לאט חכו בסבלנות

איך לא נופלים בין הכסאות?
זה הגיוני שלא קיבלנו שום הודעה??
לפי העיריה אנחנו זכאים..
אין כזה מושג מתעדכן לאט, ברגע שהעיריה מעבירה והכל תקין, זה עובר למרשם האוכלוסין לבדיקת התאמה, ומאותו רגע אתם שומעים זכאות.
עדיין יקח זמן עד שהכרטיס יגיע אליכם לבית, אבל אין כזה דבר שהרשות העבירה שם תקין בתחילת שנה וטרם עודכן.

יש בעיה שבמשרד הפנים- כרטיסי מזון הכרטיס ע"ש האישה ופרטי הבעל והילדים תחתיה
אבל בעיריה שלחו את שם האב ותחתיו הילדים והאשה.
יכול להוות בעיה?
המקור לשמות במשרד הפנים כרטיסי מזון זה מה שהעיריה שלחה, זה לא 2 דברים.
יתכן ובפרוייקט הקודם העיריה שלחה בצורה הזו ובפרוייקט הנוכחי בצורה אחרת, ואז צריך כרטיס חדש, שבכל מקרה נשלח אליכם בהתאם לפרטי הפרוייקט החדש.

המקור לשמות במשרד הפנים כרטיסי מזון זה מה שהעיריה שלחה, זה לא 2 דברים.
תודה רבה על המענה. אנחנו חסרי אונים בקטע הזה..
יתכן ובפרוייקט הקודם העיריה שלחה בצורה הזו ובפרוייקט הנוכחי בצורה אחרת, ואז צריך כרטיס חדש, שבכל מקרה נשלח אליכם בהתאם לפרטי הפרוייקט החדש.
ראש המשפחה כפי שמוגדר בארנונה
אז לבקש כריס חדש? בכלל לא קיבלנו הודעת זכאות... יש לנו כרטיס והוא מעודכן
לדווח על אבדן מהטלפון שלו?
הם טענו שזה לפי מספר זהות וברגע שיתקבל מיידע על התעודת זהות שלו זה אמור להיות גם על שם האשה.
אין כזה מושג מתעדכן לאט, ברגע שהעיריה מעבירה והכל תקין, זה עובר למרשם האוכלוסין לבדיקת התאמה, ומאותו רגע אתם שומעים זכאות.
עדיין יקח זמן עד שהכרטיס יגיע אליכם לבית, אבל אין כזה דבר שהרשות העבירה שם תקין בתחילת שנה וטרם עודכן.
איך יכול להיות שלא מופיע שום תקליט זכאות? אומרים לי בשרות לקוחות רק תחכי עד שזה יתעדכן. אין מידע בסטוס הפצה אותו תקליט שאומרים לכולם "בימים אלו נשלחו הכרטיסים ואין מה לדאוג- משהו כזה"
אין מידע על גובה המענק או מצב כלשהוא.

תקליט מוזר כל התקופה הזאת:
שלום רב עידכונך- כי במידה ולא מימשת את מלא הזכויות של הכרטיס המזון שברשותך וככל ותהיה זכאי לפעימה נוספת לא תהיה נוכל לבצעה כל עוד לא ימומש. ניתן להתעדכן ברשימת נקודות המכירה...

פניתי למייל של העיירייה שמטפל בכרטיסי מזון- לא חזרו אליי. בטלפון הם טוענים שהם העבירו בצורה מסודרת כמו לכולם ע"ש המשלם. ואיין להם מה לעשות יותר מזה.

בקיצור נפלנו פה בין הכסאות ואין דרך לצאת. ביקשתי שנציג בכיר יחזור אלי ואף אחד לא חזר.
עידכון: מדובר על פתחון לב.
אשמח אם יש לך מידע מה עושים במצב הזה, והאם יש מישהו מעליהם שאפשר לדבר איתו (מעל השירות לקוחות שבטלפון של התווי מזון)

נערך לאחרונה ב:
תודה רבה על המענה. אנחנו חסרי אונים בקטע הזה..

אז לבקש כריס חדש? בכלל לא קיבלנו הודעת זכאות... יש לנו כרטיס והוא מעודכן
לדווח על אבדן מהטלפון שלו?
הם טענו שזה לפי מספר זהות וברגע שיתקבל מיידע על התעודת זהות שלו זה אמור להיות גם על שם האשה.

איך יכול להיות שלא מופיע שום תקליט זכאות? אומרים לי בשרות לקוחות רק תחכי עד שזה יתעדכן. אין מידע בסטוס הפצה אותו תקליט שאומרים לכולם "בימים אלו נשלחו הכרטיסים ואין מה לדאוג- משהו כזה"
אין מידע על גובה המענק או מצב כלשהוא.

תקליט מוזר כל התקופה הזאת:
שלום רב עידכונך- כי במידה ולא מימשת את מלא הזכויות של הכרטיס המזון שברשותך וככל ותהיה זכאי לפעימה נוספת לא תהיה נוכל לבצעה כל עוד לא ימומש. ניתן להתעדכן ברשימת נקודות המכירה...

פניתי למייל של העיירייה שמטפל בכרטיסי מזון- לא חזרו אליי. בטלפון הם טוענים שהם העבירו בצורה מסודרת כמו לכולם ע"ש המשלם. ואיין להם מה לעשות יותר מזה.

בקיצור נפלנו פה בין הכסאות ואין דרך לצאת. ביקשתי שנציג בכיר יחזור אלי ואף אחד לא חזר.
עידכון: מדובר על פתחון לב.
אשמח אם יש לך מידע מה עושים במצב הזה, והאם יש מישהו מעליהם שאפשר לדבר איתו (מעל השירות לקוחות שבטלפון של התווי מזון)
אני אפנה בפרטי לקבל פרטים ואנסה לעזור

לפני שבועים דיברתי עם אשל חבד ואמרו לי שחסר את הספח ת.ז. ושלחתי להם מיד ולבנתים כל יום הם מודיעים לי בטלפון להתקשר עוד 3 ימים מישהו יודע איך מדברים איתן

לפני שבועים דיברתי עם אשל חבד ואמרו לי שחסר את הספח ת.ז. ושלחתי להם מיד ולבנתים כל יום הם מודיעים לי בטלפון להתקשר עוד 3 ימים מישהו יודע איך מדברים איתן
למה הספח של ת.ז. מה זה קשור אלינו?

אם התקשרו לומר שהוטען כסף בכרטיס, אבל הכרטיס אבד, יש מה לעשות?
אם הכוונה לאובדן כרטיס ישן, אין צורך לעשות כלום, כרטיס חדש מועבר בימים אלו באמצעות בר שליחויות לבתי הזכאים.
אם מדובר על אובדן של כרטיס חדש, צריך להודיע במענה ההמוחשב על האובדן ולחכות לקבלת כרטיס חילופי (המשלוח במקרה כזה באמצעות דואר ישראל ויכול לקחת שבועות ארוכים) או ללכת לאחד מהמוקדים ולקחת כרטיס חילופי

אולי מישהו יוכל לעזור לי כאן,
להורי יש כרטיס מזון נטען, הכרטיס בפעימות האחרונות שהיו לא נטען.
הזכאות שלהם לא שונתה מכיוום שזכאים להנחה בארנונה של 90% כפי שהיה בעבר,
הם ניסו כמה וכמה פעמים לפנות לנציג שרות בטלפון ואמרו להם שאכן יש זכאות
ואמור להיטען, אך בפועל לא נטען בכלל.
(הנציגה אמרה שיש ליד הסכום של הזכאות מינוס והיא מוחקת, בפועל לא נטען כלל)
למי ניתן לפנות ע"מ לסדר זאת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה