לא מובנת השאלה.קיבלתי ב"ה היום את הכרטיס
מישהו יודע למה אני שגר בבני ברק זה אזור 2
וא"א לקנות באושר עד
כמה מגיע לכם לדעתכם?ניסיתי בערך 5 פעמים וזה מה שנכתב:
הנתונים לא תואמים, כדאי לנסות שוב
נראה שאין להם מידע לגבי כרטיס זה
במענה הממוחשב שמעתם שמגיע לך 1300? שכל 6 הילדים דווחו על ידי הרשות?1300
לא. איפה שומעים?במענה הממוחשב שמעתם שמגיע לך 1300? שכל 6 הילדים דווחו על ידי הרשות?
במענה הטלפוני הממוחשב 0777711174לא. איפה שומעים?
אפילו אם ילד אחד לא מעודכן, זה עדיין יוצא 1150
רק הנחה בארנונה מסיבה כלכלית זיכתה אוטומטית בתווי מזון, הנחה בארנונה מסיבת נכות לא זיכתה אוטומטית בתווי מזון@ אשל חב"ד
אני שואל בשביל חמי שהוא נכה ומקבל הנחות בארנונה כל השנים והוא אף פעם לא קיבל כרטיס
והוא היה גר בביתר עילית ושנה וחצי האחרונות הוא גר בבית שמש ואין לו עם מי לדבר כל אחד שולח אותו לשני בעיירית בית שמש אמרו שהנתונים לפי ביתר עילית וכן ההפך והוא אף פעם לא קיבל
השאלה היא אם יש מה לעשות או למי לפנות?
והאם הוא יזדכה רטרואקטיבית
תודה רבה
מעודכן 1300 ש"חבמענה הטלפוני הממוחשב 0777711174
אין כזה דבר מ2 סיבות, הרשות נותנת את הסיווג בהתאם לבקשה, אני מניח שאם הנכות גרמה להנחה גבוהה יותר, אז הבקשה היתה בגין הנכות ואז אין זכאות אוטומטית לתוויםהוא קיבל משתי הסיבות גם נכות וגם כלכלית את ההנחה המקסימלית
תודה רבה
תתקשרו מחר למוקד ותבדקו איתםמעודכן 1300 ש"ח
אולי פשוט צריך להמתין עוד
יתכן ומספר הטלפון מופיע ברשות או בביטוח הלאומי תחת שמו של מישהו אחר.@אשל חב"ד
יש לי שאלה:
קבלתי הודעה בטלפון שאני צריכה להפעיל את הכרטיס. (הישן, שכבר אצלי מהחלוקה הקודמת)
אני באה להפעיל - לא יכולה.
בודקת זכאות - אין זכאות.
מה ההסבר????????
ז"א, אין לי זכאות אבל קיבלתי הודעה להפעיל את הכרטיס. זה סותר אחד את השני.
מה הנכון????
זאת אומרת שאם אומרים לי בטלפון שאין זכאות - אז אין זכאות?יתכן ומספר הטלפון מופיע ברשות או בביטוח הלאומי תחת שמו של מישהו אחר.
בכל מקרה מה שקובע זה בדיקה במענה הממוחשב, שם אתם יכולים לשמוע אם יש זכאות או אין.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים