זה הולך באמת רק למי שיש הנחה בארנונה?

ואם אין לי הנחה בארנונה - אין סיכוי שיהיה לי זכאות אצלכם??

סליחה ביררתי ו24 הוא קיבל בגלל הנכות
אבל לפני כן הוא קיבל מסיבה כלכלית
השאלה אם זה קשור?

תודה לך @אשל חב"ד שענית לי פה!

אני כבר מחפשת הרבה זמן איפה אני יכולה לברר דבר כזה פשוט, ולא מצאתי!
ופתאום כאן, בקלות ובמהירות!
ממש תודה!!

זה הולך באמת רק למי שיש הנחה בארנונה?

ואם אין לי הנחה בארנונה - אין סיכוי שיהיה לי זכאות אצלכם??
יש את הקריטריונים שפורסמו וזמינים באינטרנט, אחד מהקריטריונים; הנחה בארנונה מסיבות כלכליות בגובה מסוים, היו קריטריונים נוספים, ניתן היה גם להגיש בקשה לרשות המקומית לקבלת תווי מזון בצירוף מסמכים.
בכל מקרה, כל זה לא רלוונטי, המועד להגשת בקשות חלף מזמן.

@אשל חב"ד יש לך תשובה בשבילי איך יתכן בשבהודעה אומרים שאנחנו זכאים ל-850 ובפועל הוטען 772?
אם אני לא יודע מי אתם איך אדע לתת תשובה, אני יכול לחשוב על כל מיני סיבות, אבל הכי פשוט להתקשר מחר למוקד הטלפוני ולבדוק מולם.

איך מגיעים למענה טלפוני ניסית כמה פעמים ולא הצלחתי יש הודעה שבמענה הממוחשב יש תשובות להכל

@אשל חב"ד
אם עד כה קיבלנו את כל הפעימות
אמור להיות בקרוב עוד
אושזה נגמר?

תודה על הכל

אני ג''כ זכאית אבל לא אשל חבד אלא אמרו בטלפון שם אחר וכבר מלפני פסח אמרו שזה בהפצה ואז יום אחד השאירו הודעה שהיה שליח ולא היה מענה ובאותו זמן היו בבית ואף אחד לא דפק ומאז כבר עברו שבועיים ואף אחד לא יוצר קשר מה אמורים לעשות?

יש מישהו שיושב מעל פתחון לב? חוץ ממבקר המדינה שטוען כי שלח אליהם פניה.
ממש סיפור מתסכל.
עוד מישהו קיבל את ההודעה הפסיכית הזאת:
שלום רב עידכונך- כי במידה ולא מימשת את מלא הזכויות של הכרטיס המזון שברשותך וככל ותהיה זכאי לפעימה נוספת לא תהיה נוכל לבצעה כל עוד לא ימומש. ניתן להתעדכן ברשימת נקודות המכירה...
???
עוד מישהו רוצה לפתוח איתי תביעה עליהם? איום כלשהוא?
עריית ב"ב העבירה להם את הזכאות כבר ב-9.1.25. ואין תגובה מצידם.
גם אני באותו סירה ואין קול ואין עונה
גם לי עברה מחשבה לקחת עו"ד ולטפל בזה

שלום @אשל חב"ד
קיבלנו כרטיס וניסינו להפעיל אותו והוא אומר שהבדיקה מול מרשם האוכלוסין נכשלה.
מה יכול להיות הבעיה? ניסינו כמה פעמים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה