גם לי יש את הבעיה הזו,אי התאמה, שלח צילום ת.ז. כולל הספח
שלום וברכה ל @אשל חב"ד
אני מצרף כאן את הפניה ששלחתי לעירייה בה אני מתגורר (בהשמטת פרטים מזהים).
בינתיים לא קיבלתי מהם מענה...
האם נתקלתם במקרה דומה? או שיש לכם מידע שיכול לעזור לי מול העירייה?
תודה רבה.
להלן הפניה:
אני מתגורר ורשום בעיר *** *** כבר כ8 שנים, כאשר בשנים האחרונות קיבלתי הנחה בארנונה ע"פ מבחן הכנסה. ובשנה שעברה אף קיבלתי תווי מזון.
השנה לאחר שלא קיבלתי את תווי המזון, התקשרתי לאשל חבד, והתברר לי שהעירייה לא העבירה את שמי לאשל חבד כזכאי לתווי מזון, למרות שקיבלתי הנחה בארנונה של 80%, התקשרתי למוקד הגביה בעירייה, ואמרו לי שכיון שבת זוגי אינה רשומה ב*** *** (היא לא העבירה עדיין את כתובתה מ***** ל*** *** כי אביה מטפל במכתבים שמגיעים אליה), לא העבירו את הזכאות שלנו לאשל חבד, למרות שבשנה שעברה המצב היה בדיוק אותו דבר ובכל זאת העבירו את שמי כזכאי לאשל חבד, והמוקדן הציע לי לפנות לעיריית *****...
פניתי למשרד הפנים בכדי לבדוק את התיחסותם למקרה כגון זה, והם ענו לי שזה נתון לסמכות הרשות המקומית והציעו לי לפנות למבקר משרד הפנים. (מצו"ב תגובתם)
אני מנסה כאן עדיין לפנות אליכם באופן ישיר, בנסיון לבקש שתפעלו כפי ההגיון, וכפי המדיניות שנהגתם בה בשנה שעברה, ולהעביר את שמי כזכאי לאשל חבד.
בתודה ***** ****
אי התאמה, שלח צילום ת.ז. כולל הספח
אתם יודעים האם הטענה שלהם נכונה?זה לא קשור לאי התאמה, אם הרשות לא שולחת לנו את השם, מבחינתנו אין זכאות.
משרד הפנים, ואם לא מבקר המדינה.אתם יודעים האם הטענה שלהם נכונה?
כלומר: האם במקרה שאחד מבני הזוג רשום ברשות אחרת, הרשות לא תשלח את השם כזכאי.
ואם כולם צודקים (גם אני...) יש מה לעשות?
יש איזה כתובת שמטפלת בבעיות?
השאלה היאיכול להיות
אנחנו מטפלים במה שאנחנו מקבלים מהרשויות המקומיות, יתכן ועדיין יש שמות שלא הועברו אלינו.השאלה היא
האם מהצד שלכם אתם רואים את התופעה / מציאות הנ"ל
תשובה מתחמקתאנחנו מטפלים במה שאנחנו מקבלים מהרשויות המקומיות, יתכן ועדיין יש שמות שלא הועברו אלינו.
אפשר לקחת מנקודת הפצה, באיזה עיר?לפני יותר מחודש קיבלתי הודעה שאני צריך לקבל תלושים ואמרו שישלחו את זה תוך חודש ועדין זה לא הגיע אלי איך יוצרים איתם קשר כדי לקבל את הכרטיס
מתמלא אוטומטית שוב, לא אמור לקחת הרבה זמן, תתקשר למוקד ותבדוקלא קראתי מתחילת השרשור - האם הכרטיס מתמלא בכמה פעימות ? כי התמלא לנו פעם אחת והשתמשנו בכל היתרה ועדיין לא התמלא שוב ועבר כבר יותר מחודש לפחות ,האם זה אמור לקחת זמן עד שמתעדכן שוב או איך זה עובד?
תתקשר למוקד ותבדוק
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים