השכל וידוע
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
- #1,761
איזה מספר ?מה שמופיע ע"ג הכרטיס?
0777711174איזה מספר ?מה שמופיע ע"ג הכרטיס?
אשל חב"ד אחראי על בית שמשאני רוצה לדעת אני גר בבית שמש ופיתוחן לב לא עונה
כבר 4 חודשים שאני כמעט כל חודש מתקשר עליהם
והם אומרים שיתקשו אלי בחזרה ואף אחד לא חוזר
מה אני אמור לעשות כדי לקבל את התווי מזון?
איןאשל חב"ד היקר
מה לגבי כרטיסים של 2025? היכן מקבלים, איך מקבלים, כמה מקבלים? תודה
מה קורה עם כל האלו שמחכים לכרטיס?
מי אלו המחכים לכרטיסיםמה קורה עם כל האלו שמחכים לכרטיס?
אנשים שזכאים עוד מ2024 שאומרים להם זה במשלוחן..מי אלו המחכים לכרטיסים
מאבדי הכרטיסים או כאלו שלא קיבלו? יש את ההשלמות של אלו שקיבלנו מהרשויות בחודש האחרון, בכל מקרה ניתן גם לאסוף מנקודות האיסוף בערים השונותאנשים שזכאים עוד מ2024 שאומרים להם זה במשלוחן..
כאלו שעדיין לא קיבלומאבדי הכרטיסים או כאלו שלא קיבלו? יש את ההשלמות של אלו שקיבלנו מהרשויות בחודש האחרון, בכל מקרה ניתן גם לאסוף מנקודות האיסוף בערים השונות
תלוי באיזה עירכאלו שעדיין לא קיבלו
איפה נמצא נקודות האיסוף?
ההנחה התעדכנה באוקטובר 24הפרוייקט הסתיים
אפשר לבדוק במוקד הממוחשב בטלפון 0777711174ההנחה התעדכנה באוקטובר 24
עיר בית שמשתלוי באיזה עיר
מנחת יצחק 14/6 בית שמש בין 3-5 בצהריםעיר בית שמש
הכנסת אורחים 1 ירושלים בימים ראשון עד חמישי בין השעות 10 עד 17איפה בירושלים אני יכול לקחת כרטיס?
והאם זה דחוף לבוא כבר בחודש הזה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים