בקשה תויות לפקעלך

• הוסף לסימניות
אשמח לרעיונות לעיצוב של תויות לסגירה של פקעלך לחלאקה
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
1703247740309.png
וף לשיש לקנות כאלו שקיות בכל הצבעים.... בשקוף לשים מדבקה שקופה עם מזל טוב ושם הילד

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו ויצא מהמם
גרפיקאית עיצבה לנו תמונה של ילד החלאקה עם כיתוב מזל טוב XXX בן 3 ובלונים עם אותיות
בגודל של 10 ס"מ על 7 ס"מ כשיש קו באמצע לרוחב והעיצוב מופיע פעמיים
הדפסנו על בריסטולים צבעוניים 3 או 4 בדף, גזרנו קיפלנו לשתיים והידקנו לשקיות שקופות. יצא מהמם
(ההסבר יצא קצת לא מובן, כאילו גוזרים מלבן מקפלים לשניים לאורך ומהדקים וכך ראו את התמונה למעלה בשתי הצדדים של הפעקאלע)

• הוסף לסימניות
אני רוצה לסגור את הצלופן למעלה עם תוית לשתי הצדדים,
מחפשת רעיון או משהו מוכן שאני יכולה לעשות בו שינויים

• הוסף לסימניות
יש לי שקית צלופן פשוטה,
לכן רוצה לסגור עם משהו צבעוני למעלה..

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מישהו שעשה ואין להם בעיה שאני יעשה שינויים,
תודה רבה !

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מישהו שעשה ואין להם בעיה שאני יעשה שינויים,
תודה רבה !
יש את האשכול של קלרינט שעשתה חלאקה לבן שלה
היא צירפה שם קובץ של התויות שהיא עשתה
אולי יעזור לך-

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה