עזרה תוית לאחות או לכל מיני

• הוסף לסימניות
אולי משהו יודע / ת אם יחש כאן בפרוג תוית מוכנה לתחפושת שאפשר להדפיס מוכן? אשמח מאוד
תודה

• הוסף לסימניות
גם אני מאוד אשמח אם למישהו יש תוית של דיילת ושל אחות, תודה.

• הוסף לסימניות
נו, אף אחד לא יכול לעזור זה דחוף לי לשעה הקרובה (עכשיו השעה 11:30 בבוקר יום א')

• הוסף לסימניות
@boker tov
אין לי אפשרות לשלוח הודעה פרטית ובכ"א תשמחי מאד את הבת שלי אם תוכלי לעשות תוית לדיילת
איך אוכל לשלוח לך?

• הוסף לסימניות
זה רק אני שלא מבינה מה הבעיה לפתוח וורד הכי פשוט במחשב
לעשות ריבוע בגודל הנדרש
לחפש בגודל את לוגו החברה המבוקשת ולשים בתוך הריבוע את תמונת המתחפש/ת שמה/ו והלוגו..
??

זה לא שזה דורש איזה גרפיקה מיוחדת או תג זהה למקור...

• הוסף לסימניות
אני

יכולה לעשות
תסבירי לי מה בדיוק את צריכה
אשמח מאד אם תוכלי לעזור לי בתג לצלמת. (תוכלי לשלוח לי תג שעשית כבר ואני אחליף את התמונה והמלל)
@קצרה לא. אין לי מושג איזה גודל צריך וכו וכו .

• הוסף לסימניות
שלחתי לכולם הודעות פרטיות
ובשמחה @קצרה את מוזמנת לעשות לעצמך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה