כללי תוית לאריזת מצעים

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים? משדר יוקרתיות?

קבצים מצורפים

• תוית למצעים.jpg
    KB 896.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
העיצוב מאוד יפה

ההוראות לא נראה מיושר טוב ובמקום הגל הקטן בכל תחלת שורה
שימי או bullet או ריבוע קטן

• הוסף לסימניות
סטנדרט - כן, יוקרה - לא.

• הוסף לסימניות
מדהים!!! יפי, אין עליך (גם על האומץ!

• הוסף לסימניות
המצעים עצמם לא יוקרתיים, אז מה אתם רוצים? לדעתי העיצוב ברמה של התמונה וי-פ-ה-!

• הוסף לסימניות
דוקע בעיני בבסיסו הוא כן משדר יוקרה,
את המעברי צבע להוריד (זהב) , זה יהיה יותר נקי ויפה
וכן בקוים צריך משהו לסדר, זה קצת מבולבל
בהצלחה

• הוסף לסימניות
כנ"ל להוריד את מעבר הצבעים בכותרת
בכלל הייתי מנסה להחליף פונט או לפחות
מורידה את הצל של הכותרת ונותנת דרופ שאדו
או איזשהו סטייל יותר מעניין
ואם הייתי רואה את העצוב בחנות הייתי חושבת שזה יפה

• הוסף לסימניות
לא מקובל לשים קרדיט למעצב על תווית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אייטש די;606983:
המצעים עצמם לא יוקרתיים, אז מה אתם רוצים? לדעתי העיצוב ברמה של התמונה וי-פ-ה-!

מירי שאלה אם העיצוב משדר יוקרה, והבעתי את דעתי. אני מקווה שלא הרגתי כאן אף אחד:D:D:D.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;607133:
מירי שאלה אם העיצוב משדר יוקרה, והבעתי את דעתי. אני מקווה שלא הרגתי כאן אף אחד:D:D:D.

לא הרגת. לא. (עובדה שאני פה וגם מירי ;))

• הוסף לסימניות
למרות שהמצעים לא יוקרתיים(זה הלקוח כנראה החליט) העיצוב בהחלט יוקרתי! יתכן באמת שנעמה צודקת ולא חותמים את שם המעצב על תוית.

• הוסף לסימניות
העיצוב מאוד בטעם וקולע למטרה לדעתי. הדבר שכן הייתי משנה הוא הפונט, האמדאוס לא מתחבר לי ולא יושב טוב על כל הקונספט, נסי משהו אחר.

• הוסף לסימניות
יש לי כאלה מצעים בבית.... הם יותר גזעיים ומענינים מאשר יוקרתיים....
אבל המודעה בהחלט מושכת ןמענינת.

• הוסף לסימניות
מיריג, אם חחח אומרת שהמודעה מושכת ומענינת לכי על זה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חחח;607738:
יש לי כאלה מצעים בבית.... הם יותר גזעיים ומענינים מאשר יוקרתיים....
אבל המודעה בהחלט מושכת ןמענינת.

תמונת המצעים היא סתם להמחשה,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י israelm24;607399:
העיצוב מאוד בטעם וקולע למטרה לדעתי. הדבר שכן הייתי משנה הוא הפונט, האמדאוס לא מתחבר לי ולא יושב טוב על כל הקונספט, נסי משהו אחר.

מה את אומרת, איזה פונט יכול להתאים פה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה