כללי תוית לבקבוק ליקר

• הוסף לסימניות
עבור משלוח מנות. האם להוסיף עוד משהו. לי נראה שהוא מיד ריק.

קבצים מצורפים

• תוית לליקר.jpg
    KB 29.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
כשרות ועוד "פסוק פורימי" יוסיפו פה... אבל זה עדין ויפה (אולי כדאי טיפ-טיפה להבהיר את הרקע?).

• הוסף לסימניות
מעודן

• הוסף לסימניות
כותרת המשנה קטנה מדי.
לא הייתי חוזרת על המילה ליקר אלא כותבת משהו בסגנון "משקה אלכוהולי מעודן בטעם שוקולד"

וכדאי להבהיר את הרקע כמו שכבר אמרו, זה עלול לצאת כהה מדי בדפוס.

• הוסף לסימניות
בליקר הביתי שלנו: הוספנו ברקוד, כשבמקום מספרים, כתובות המילים : "פורים שמח" בכתב מרובע דק. ("מרים" אולי. מישהו מכיר...?)
רכיבים: פורימיים כמידת האפשר. (לדוג': רכיב שחוזר על עצמו כמה פעמים: נראה מי קורא את האותיות הקטנות... - מים. מים. מים. )
"לשמור בקרור, עד הסגירה"..
על תוית של אחת מועדות הכשרות שיבצנו: דק"ק שושן או רהט, או משהו בדומה..

• הוסף לסימניות
רק לי השוקלד למטה נראה כמו חיה כלשהי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פתוש;533837:
רק לי השוקלד למטה נראה כמו חיה כלשהי?

אוי, בהחלט! זה ממש ג'וק קטן וחמוד!

• הוסף לסימניות
להוסיף משהו.

• הוסף לסימניות
גו'ק לא יכול להיות חמוד

העיטור באמת קצת הורס את זה בעיני. כדאי להחליף עיטור

• הוסף לסימניות
אפשר להוריד את העיטור לגמרי. בכללי יפה מאד.

• הוסף לסימניות
סליחה על הקיטש, אבל אני היתי מציעה דוקא להוסיף עיטורים בסגנון דומה מסביב..

• הוסף לסימניות
ממש מיותר עיטורים
עבודה יפה מאוווווווד

• הוסף לסימניות
אולי תגדילי את השוקולד ותוסיפי עוד אחד קטן לידו, ואם את רוצה גם דובדבן קטן בשביל היופי זה יוסיף קצת צבע (ויתן לך אופציה נוספת של האדום שמתאים מאד לשוקולד), חסר הצללות לשוקולד.
לגבי הרקע הייתי מנסה אם את יודעת איך לעבוד עם המש לעשות מעברים יותר מענינים, כך זה מאד פשוט ואם תצליחי אז תוותרי גם על הרקע עם הקווקווים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ר.ז.;533805:
בליקר הביתי שלנו: הוספנו ברקוד, כשבמקום מספרים, כתובות המילים : "פורים שמח" בכתב מרובע דק. ("מרים" אולי. מישהו מכיר...?)
רכיבים: פורימיים כמידת האפשר. (לדוג': רכיב שחוזר על עצמו כמה פעמים: נראה מי קורא את האותיות הקטנות... - מים. מים. מים. )
"לשמור בקרור, עד הסגירה"..
על תוית של אחת מועדות הכשרות שיבצנו: דק"ק שושן או רהט, או משהו בדומה..
רעיונות חמודים. תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה