כללי תוית ליין במהדורה מוגבלת

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכם

קבצים מצורפים

• תוית להדפסה2.jpg
    KB 143.3 · צפיות: 25
  • תוית להדפסה22.jpg
    KB 115.1 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
העיצוב מאד מאד יפה,
אני הייתי מוותרת על התמונה של היין במרכז התווית ומשאירה אותה חלקה ונקיה,
כל השאר מקסים, והשילוב של הסגנון העתיק- עם הקו החדשני פשוט מקסים!

• הוסף לסימניות
משגע! עבודה נקיה ויפה.
לדעתי הכד מיותר, למה לא לשים את הבקבוק כמות שהוא?

• הוסף לסימניות
מהמם!

מרהיב עין.

לדעתי אפילו אפשר לוותר על התמונה .

• הוסף לסימניות
יפה ומתאים
אם אתה משאיר את הכד כדאי לרכך קצת את האור בצד ימין

• הוסף לסימניות
א. אתם בטוחים שכך כותבים אבני הסלע באנגלית? למה ה- H?
ב. נדמה לי שיש טעות בכיתוב האחורי מומלץ לחדרר? כנראה לקרר. ובכלל הכתב שם מאד לא מובן.

• הוסף לסימניות
מדהים ביופיו!!! לא להוריד לא את הכד ולא את היין!!!
(אני לא יודע אם אני מבין בעיצוב, אבל ביין אני מבין).

כ-18 (חדשים) ראוי שה 'כ - 18' יהיה בשורה אחת.

בהכשר בשורה אחת
ומתחת, הגר"ש מחפוד שליט"א.

אני חושב שעל כזו תוית, צריך לקחת תשלום, לא לפי עבודת העיצוב, אלא לפי קידום המכירות...

• הוסף לסימניות
היין נראה כמו שמסתתר מאחורי הכד ולא כמונח בתוכו

והמיקום של החותמת במעבר קצת לא נעים לעין

• הוסף לסימניות
יש פה כמה דברים טובים וראויים לשבח, אבל בגדול השילוב של מספר סגנונות שלא ממש הולכים ביחד, לא נראה טוב. אין הרמוניה, הדברים לא נראים "תפורים" יחד.
סגנוּן התמונה של הכד והיין (שכשלעצמם לא משתלבים יחד ונראים מודבקים) מאוד מוזיל את העבודה בעיניי, וזה הדבר הראשון שהייתי מורידה או לחילופין מוצאת דרך לשלב אותו בסגנון אחר.

• הוסף לסימניות
אם כבר כד, אז שישב יציב, תנסה להוסיף לו הצללות.

• הוסף לסימניות
בשתי מילים - עבודה מדהימה.
לגבי השמפניירה עם היין, זה לא משתלב עם שאר העבודה, זה נראה תלוש.
אולי לנסות להחליף אותו בחותמת המוזהבת, או רק באיור היפה שבתוכה?
ולגבי הכיתוב באנגלית, לא שיש חוקים נוקשים בניסוח שמות עבריים באנגלית אבל נראה לי לי שנכון יותר לכתוב avney או avnay ללא h בהתחלה.
חוץ מזה, כמו שאמרתי עבודה מאוד מאוד יפה.
הרבה הצלחות!

• הוסף לסימניות
קודם כל, שכחת להוסיף את ה>>> בכותרת האשכול...

שנית, לא כותבים havney אלא avney.

חוץ מזה, עיצוב מדהים!
קח בחשבון את הערותיה של נעמה...

• הוסף לסימניות
ואו!
זה מהמם!!! העיצוב נראה מושקע, מיוחד ועדין!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
חוץ מדלי השמפניה שלא קשור לנושא (יין אדום יבש בדלי קרח?)
והבקבוק שבתוכו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה