דרוש מידע תוך כמה זמן מגיעה הזמנה מאמזון?

• הוסף לסימניות
בצעתי מקודם הזמנה.
לא עשיתי משלוח מיוחד
תוך כמה זמן זה מגיע? יש אפשרות לזרז את זה גם אחרי שכבר הזמנתי?

• הוסף לסימניות
בצעתי מקודם הזמנה.
לא עשיתי משלוח מיוחד
תוך כמה זמן זה מגיע? יש אפשרות לזרז את זה גם אחרי שכבר הזמנתי?
כשמזמינים בצד ימין של המוצר יש תאריך מסירה
מנסיון הם עומדים בתאריך שהם מתחייבים

• הוסף לסימניות
ויש דרך לזרז?
בתשלום?
אני לא חושב שיש אפשרות
אבל אפשר לבדוק גם עכשיו
נכנסים למוצר ולוחצים על פרטים כמו בצילום

אמזון.png

• הוסף לסימניות
מהנסיון שלי, רוב הפעמים זה מגיע הרבה לפני התאריך שהם אומרים. לא זוכרת שקרה לי אי פעם שלקח יותר משבועיים, ואני מזמינה משם המון.

• הוסף לסימניות
לי הגיע תוך עשרה ימים

• הוסף לסימניות
הם מריצים משלוח הרבה פעמים
הגיע לי תוך שבוע וחצי

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה...
הזמנתי משלוח מאמזון, ועכשיו כתבו לי במייל:

נעשה ניסיון למסור את החבילה שלך מאמזון.​

לרוע המזל, Israel Postal Company נתקלנו בבעיה במהלך ניסיון מסירת המשלוח. הם תנסה שוב.
אתה יכול לפנות Israel Postal Company לקבלת מידע נוסף.

למה הכוונה? האם הכוונה ששלחו לי SMS? אם כן, איך אוכל לעדכן אותם שאין לי SMS?
או לחלופין, יכול להיות שדפקו אצלנו בדלת ולא השאירו את החבילה כי לא פתחנו? אם כן, איך אוכל לבקש שישאירו את החבילה ליד הדלת?
תודה לעוזרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה