מידע שימושי תוך כמה זמן מגיעות תשובות לבדיקת קורונה בימינו?

• הוסף לסימניות
נבדקתם לאחרונה? אשמח לדעת תוך כמה זמן קיבלתם תשובה.
בדגש על קופ״ח מאוחדת או במתחמים של מד״א

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אתם ידעתם שבבני ברק אין בדיקות ?
לא מטעם מכבי, לא מטעם מד"א, ולא מטעם פיקוד העורף
כלום, כלום, כלום !!!

• הוסף לסימניות
מאוחדת בירושלים שלשום.
קבלנו תשובה 24 שעות אחרי

• הוסף לסימניות
למה אין?
היום עשינו במכבי ר' עקיבא.

• הוסף לסימניות
דיברתי היום עם המוקדן בטלפון של מכבי ואמר לי שאין
לא פתחו יומנים לבדיקות קורונה
רק מיום ראשון
לא יודעת, עשיתי היום בבוקר לבת שלי שם, היה ריק לגמרי, ולא היה צריך אפילו הפניה...

• הוסף לסימניות
לגבי מאוחדת- חברה שלי נבדקה אתמול בדיגום ביתי אחה"צ- 3 בערך (לא יכולה לצאת מהבית) קיבלה תשובה היום ב9 בבוקר.
בני המשפחה שיצאו למתחם של מאוחדת בבוקר (בערך ב-9) קיבלו תוצאה ב-11 בלילה

• הוסף לסימניות
דיברתי היום עם המוקדן בטלפון של מכבי ואמר לי שאין
לא פתחו יומנים לבדיקות קורונה
רק מיום ראשון
אפשר להאמין שלא עשו שם בדיקות ב'סטוקים' בכדי להימנע מחילול שבת. כנראה שהעומס הגדול לא מאפשר לסיים לטפל בכל הבדיקות תוך 24 שעות.

• הוסף לסימניות
אפשר להאמין שלא עשו שם בדיקות ב'סטוקים' בכדי להימנע מחילול שבת. כנראה שהעומס הגדול לא מאפשר לסיים לטפל בכל הבדיקות תוך 24 שעות.

אני ניסתי להזמין במערכת האוטמטית שלהם גם בדרייב אין וגם רגיל אז הוא נתן לי תורים רק לשבת

• הוסף לסימניות
אז זה באמת מוזר...

• הוסף לסימניות
פחות מ12 שעות - קופ"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה