תוך כמה זמן ניתן להוציא משכנתא סופית כולל גרירה

• הוסף לסימניות
אני מתכוון כעת להוציא משכנתא שזה כולל גרירה והוספה...
כמה זמן לוקח התהליך?
(רוצה תשובות מבעלי ניסיון)

• הוסף לסימניות
עם יועצים זה יטוס לך. לבד יטרטרו אותך המון בפרט עכשיו שבכניסה לבנק אפשרית רק עם תורים

• הוסף לסימניות
הנתונים שלי מצוינים,
השאלה שלי היא יותר בקטע הטכני ובפרט בתקופה זו,האם זה יכול לקחת יותר זמן?
יכול לקחת זמן

.כן
אבל יש סניפים ופקידים זריזים ופנויים לפי הפעלתם על ידי היועץ.

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול אם פיגרתי את תשלומי המשכנתא בערך 5 חודשים כל חודש שילמתי באיחור של שבוע שבועים ועכשיו אני רוצה למכור את הדירה ולשים בנתיים את השיעבוד שהוא חצי מהדירה אצל הבנק לפיקדון עד שאני ימצא דירה ואני יגרור את השיעבוד מהפיקדון לדירה החדשה שהיא אותו שווי כמו הדירה הישנה האם בגלל שפיגרתי כמה חודשים למרות שעכשיו אין לי חוב לבנק ובסופו של דבר הכל שולם האם הבנק יעשה לי בעיות בתהליך הפיקדון והגרירה בגלל הפיגורים שהיו ואם כן האם יועצי משכנתאות ידעו לטפל לי בבעיה הזאת ואם מישהו מכיר יועץ שיודע לטפל בכאלה תיקים אשמח שיתן לי את המספר שלו וכן אשמח לתשובה לשאלה תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה