תוך כמה זמן עוברים הכאבי רגליים מקורונה?

• הוסף לסימניות
שואלת בשביל אדם הסובל מכאבי רגליים עזים כבר 3 ימים
ברמה שמתעורר בלילה
ולקח אקמול שלא מתחיל לדגדג את הכאבים הללו
אני בשוק....
יש מצב שיש קשר בין כאבי רגלים לקורונה?
קרובת משפחה שלי משתגעת מכאבים כמה ימים,
לא דמיינה כיוון של קורונה בכלל....

• הוסף לסימניות
יכול לקחת זמן והרבה זמן.
הרבה מנוחה ואם צריך גם בדיקת דם אח''כ לראות שהכל בסדר.

• הוסף לסימניות
ודאי שזה תסמין מכיר מישהו שכאבו לו הרגליים שבוע עד שהתברר לו שהוא חולה קורונה

• הוסף לסימניות
אולי מגנזיום יעזור - כדאי להתייעץ

• הוסף לסימניות
ודאי שזה תסמין מכיר מישהו שכאבו לו הרגליים שבוע עד שהתברר לו שהוא חולה קורונה
אני בהלם
אני גם סבלתי מכאבי רגליים ולא חלמתי לקשר בינהם
חשבתי שזה עיפות רבה או עמידה ממושכת על הרגליים
איזה סוג כאב זה? ובאיזה חלק ברגל?

• הוסף לסימניות
אני בהלם
אני גם סבלתי מכאבי רגליים ולא חלמתי לקשר בינהם
חשבתי שזה עיפות רבה או עמידה ממושכת על הרגליים
איזה סוג כאב זה? ובאיזה חלק ברגל?
גם הוא חשב כך שזה מעמידה ממושכת . הכאבים היו מהגב התחתון ולאורך שני הרגליים הכאבים היו מתחזקים בעיקר בלילה

• הוסף לסימניות
גם הוא חשב כך שזה מעמידה ממושכת . הכאבים היו מהגב התחתון ולאורך שני הרגליים הכאבים היו מתחזקים בעיקר בלילה

אכן בול תסמין קורונה. כמה ימים וזה עבר לנו. כאבים מהמותן ללמטה שחושבים שהכל תפוס וכואב.
שלא יהסס לקחת משככים(טובים!), לנו ממש עזר.

• הוסף לסימניות
אני שבוע אחרי שסיימתי עדין עם כאבים עזים בברכיים ובמותניים הולכים ובאים המליצו לי על כדור אבץ ומאוד עוזר ב"ה

• הוסף לסימניות
אכן כשמדברים עם הקופת חולים בשביל לקבל הפניה אז הם שואלים על תסמינים א' מהרשימה זה כאבי שרירים
דבר שבהחלט גורם לכאבים ברגליים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה